Make Appointment eBook for professionals

vergroting prothese

Een borstvergroting ofwel een mamma-augmentatie is een chirurgische ingreep waarbij zowel volume als vorm van de borst worden veranderd door het inbrengen van een borstprothese.

vergroting eigen vet

Heeft u één of meer van de volgende klachten of wensen dan zou u duidelijke verbetering kunnen verwachten door 'lipofilling'. Het gebruik maken van eigen vet om volume en vorm te creëren bij de borsten. Met je eigen vet een borstvergroting dus. Herken je je in één of meer van onderstaande vragen?

lift zonder prothese

Een borstlift is een chirurgische ingreep waarbij in eerste instantie de vorm en in mindere mate het volume van de borst worden veranderd. Met zo min mogelijk litteken wordt er een meer staande borstvorm gemaakt zonder gebruik te maken van een borstprothese.

lift met prothese

Een borstlift, met vergroting van het volume van de borst, is een chirurgische ingreep waarbij én de vorm én het volume van de borst worden veranderd. Met zo min mogelijk littekens wordt een meer staande borstvorm gemaakt mede door gebruik te maken van een borstprothese.

Inwendige BH

Als de borst meer gaat hangen dan gewenst helpt een borstlift, maar het slappere borstweefsel blijft slap en dus keert hang vaak weer meer terug dan ideaal. Tot voorheen was daar geen goede meer defintieve oplossing voor.
De ‘Inwendige kwart-BH’ is speciaal ontwikkeld om de borst van binnenuit veilig te ondersteunen.


Bij een borstlift (met of zonder implantaat) kan tegelijkertijd een ultralicht, titaniumgecoate gaas worden ingehecht. Precies in de vorm van een uitwendige BH, maar nu onzichtbaar en onderhuids verstopt. Lees hier meer.