Make Appointment eBook for professionals

Facelift 2016, de kern: 1.2.3.D-concept

Dr Jeroen Stevens introduceert als eerste in 2008
het 1.2.3.Dimensionaal-concept.


Een totaal overzicht over hoe veroudering van het aangezicht zich voltrekt per dimensie met de bijbehorende aanpak ervan.
Onafhankelijk van voorkeur voor techniek, onafhankelijk van kosten of verdiensten, betrouwbare informatie.

Biochirurgie Nieuw ! Repareer Jezelf !

De allernieuwste inzichten voor de meest ideale behandeling van ouder wordende huid, schade of volumeverlies van gezicht, borst of billen: allemaal met 'lichaamseigen materiaal'.


Geen kunststofmateriaal dat ALTIJD leidt tot enige vorm van afweerreactie. Maar 'Bio chirurgie' ofwel lipofilling, PRS, PRP.
Je eigen levende vetcellen, je eigen reparatiecellen, je eigen signaalstofjes uit je eigen bloedplaatjes.

Littekenloze navel

Na zwangerschap kan de buik met striae en slappere huid soms echt onredelijk tekenen.


Een buikwandcorrectie kan de slappere huid strakker trekken maar gaf steeds een rond zeer herkenbaar litteken rond de nieuwe navel. Dat hoef niet meer ! Lees hier meer over de littekenloze nieuwe naveltechniek !


Een bikini aan zonder zichtbaar litteken rond je navel, het kan.

Inwendige BH

Als de borst meer gaat hangen dan gewenst helpt een borstlift, maar het slappere borstweefsel blijft slap en dus keert hang vaak weer meer terug dan ideaal. Tot voorheen was daar geen goede meer defintieve oplossing voor. De ‘Inwendige kwart-BH’ is speciaal ontwikkeld om de borst van binnenuit veilig te ondersteunen.


Deze inwendige ondersteuning van een Titanium gecoat matje lijkt op een gewone BH maar is nu onzichtbaar en onderhuids verstopt.
Lees hier meer over deze nieuwe ontwikkeling.