Make Appointment eBook for professionals

inleiding

Waar staat Biologische Cosmetische Chirurgie voor?
De visie achter het gebruik van je eigen vetcellen en repatiecellen uit onderhuids weefsel en groeifactoren uit je eigen bloedplaatje:


Artsen zijn op zoek naar de beste behandeling voor hun patiënten. Vooral bij moeilijk genezende wonden waren plastisch chirurgen door de jaren heen creatief met het bedenken van nieuwe behandelingen. De basis was steeds respect voor 'wondgenezing'.
Leer nu meer over het allernieuwste inzicht: Biochirurgie !

lipofilling

Lipofilling ofwel vet gebruiken om extra contour en volume te creëren is ongetwijfeld de meest veelbelovende behandeling van dit moment in cosmetisch plastisch opzicht. De inmiddels over de gehele wereld zeer intensief gebruikte techniek om vorm en onderlinge verhoudingen van het lichaam te verbeteren is de laatste 8 jaar volledig uit het hoekje gekropen van een techniek die 'onbetrouwbare resulaten zou geven', 'lastig uit te voeren zou zijn', of 'grof en onvoorspelbaar zou zijn'. Zie hiervoor extra informatie onder de techniek van de moderne lipofilling.

groeifactoren

Dr. Jeroen Stevens introduceert in 2009 als eerste in Nederland het begrip 'Biologische cosmetische chirurgie'.


In het kort: De allernieuwste inzichten voor de meest ideale behandeling van de ouder wordende huid van het gezicht vragen bij voorkeur om het gebruik van 'lichaamseigen materiaal'. Wat is er logischer 'terug naar wat je van jezelf al had' zonder kunststof materiaal dat per definitie niet-lichaamseigen is en dus ALTIJD leidt tot enige vorm van afweerreactie - niet wat u bedoeld had!

PRS

De ontwikkelingen gaan door - het allernieuwste, van eigen bodem en het verovert langzaam de hele wereld !


Lipofilling, het gebruik van lichaamseigen vetcellen die verplaatst kunnen worden van het gebied waar je ze kan missen naar de plek waar je hard nodig hebt !


Maar het meest innovatieve: PRS = Plaatjes Rijk Stroma = de DRIE-EENHEID die voor reparatie zorgt; 1. het signaal; 2. de (reparatie)cel; 3. de matrix.


aangezicht

Dr. Stevens introduceert als eerste in 2008 het 1.2.3.Dimensionaal-concept. Een totaal overzicht over hoe veroudering van het aangezicht zich voltrekt per dimensie, en de aanpak ervan. Onafhankelijk van voorkeur voor techniek, onafhankelijk van kosten of verdiensten, betrouwbare informatie.

borsten

Lipofilling ofwel vet gebruiken om extra contour en volume te creëren is ongetwijfeld de meest veelbelovende behandeling van dit moment in cosmetisch plastisch opzicht. De inmiddels over de gehele wereld zeer intensief gebruikte techniek om vorm en onderlinge verhoudingen van het lichaam te verbeteren is de laatste 8 jaar volledig uit het hoekje gekropen van een techniek die 'onbetrouwbare resultaten zou geven', 'lastig uit te voeren zou zijn', of 'grof en onvoorspelbaar zou zijn'. Zie hiervoor extra informatie onder de techniek van de moderne lipofilling.

bilvergroting

Heeft u één of meer van de volgende klachten dan zou u duidelijke verbetering kunnen verwachten door 'lipofilling in combinatie met liposculpture', ofwel vet gebruiken om extra contour en volume te creëeren in combinatie met liposuctie. De ultieme combinatie van twee moderne technieken om vorm en onderlinge verhoudingen van het lichaam te verbeteren; De ideale methode voor het 'liften van een onderuitgezakte, plattere bil waarbij de bil ook in dezelfde ingreep voller wordt gemaakt'.