Make Appointment eBook for professionals

vergroting eigen vet

Lipofilling ofwel vet gebruiken om extra contour en volume te creëren is ongetwijfeld de meest veelbelovende behandeling van dit moment in cosmetisch plastisch opzicht. De inmiddels over de gehele wereld zeer intensief gebruikte techniek om vorm en onderlinge verhoudingen van het lichaam te verbeteren is de laatste 8 jaar volledig uit het hoekje gekropen van een techniek die 'onbetrouwbare resultaten zou geven', 'lastig uit te voeren zou zijn', of 'grof en onvoorspelbaar zou zijn'. Zie hiervoor extra informatie onder de techniek van de moderne lipofilling.

aangezicht

Dr Jeroen Stevens introduceert in 2009 als eerste in Nederland het begrip 'Biologische cosmetische chirurgie'.


In het kort: De allernieuwste inzichten voor de meest ideale behandeling van de ouder wordende huid van het gezicht vragen bij voorkeur om het gebruik van 'lichaamseigen materiaal'. Wat is er logischer 'terug naar wat je van jezelf al had' zonder kunststof materiaal dat per definitie niet-lichaamseigen is en dus ALTIJD leidt tot enige vorm van afweerreactie - niet wat u bedoeld had!

maag-buik-flank

Twijfelt u of u aan alle bovenstaande randvoorwaarden voldoet, dan kan in de laatstgenoemde situatie een aanvullende mini-buikwandcorrectie of een volledige buikwandcorrectie soms de ingreep zijn die wel het gewenste resultaat kan bieden. Wat echter de gewenste combinatie van de verschillende ingrepen in uw specifieke situatie zou moeten zijn, blijft een belangrijke reden altijd eerst uw plastisch chirurg te raadplegen tijdens een consult.

bovenbenen-achterzijde

Met verschillende technieken kunnen duidelijke verbeteringen worden verzorgd op het niveau van de huid, het onderhuidse vetweefsel en de stevigheid van de bovenbenen. Is het probleem specifiek een te dikke laag onderhuids vetweefsel op specifieke, goed aanwijsbare plaatsen dan kan liposuctie de techniek van voorkeur zijn om met 'onzichtbare' littekentjes het betreffende gebied, op een tegenwoordig vrij elegante manier, uit te dunnen.

bovenbenen-voorzijde

Met verschillende technieken kunnen duidelijke verbeteringen worden verzorgd op het niveau van de huid, het onderhuidse vetweefsel en de stevigheid van de benen. Is het probleem specifiek een te dikke laag onderhuids vetweefsel op specifieke, goed aanwijsbare plaatsen dan kan liposuctie de techniek van voorkeur zijn om met 'onzichtbare' littekentjes het betreffende gebied, op een tegenwoordig vrij elegante manier, uit te dunnen.

bilvergroting

Heeft u één of meer van de volgende klachten dan zou u duidelijke verbetering kunnen verwachten door 'lipofilling in combinatie met liposculpture', ofwel vet gebruiken om extra contour en volume te creëeren in combinatie met liposuctie. De ultieme combinatie van twee moderne technieken om vorm en onderlinge verhoudingen van het lichaam te verbeteren; De ideale methode voor het 'liften van een onderuitgezakte, plattere bil waarbij de bil ook in dezelfde ingreep voller wordt gemaakt'.