Make Appointment eBook for professionals

Vermoeide blik weg door correctie van de bovenoogleden

Door Dr. Jeroen Stevens en zijn team mijn bovenoogleden laten corrigeren en gelijktijdig een wenkbrauwlift laten uitvoeren.

bovenooglidcorrectie wenkbrauwlift aangezicht man - drstevens.nl

In overleg met Dr. Stevens koos ik voor een volledige narcose, wat mij uitermate goed bevallen is. Werd direct na de operatie weer bijgebracht en ging (lachend incl. ijsmasker) met Dr. Jeroen op de foto!
Na een paar uurtje slapen (sorry voor het hevige gesnurk ...) kon ik naar huis en ben daar lekker in bed gekropen. Deze tweede dag heb ik nog steeds geen pijnstiller hoeven nemen, ik voel mij redelijk prima! (U ziet het want ik zit alweer achter mijn computer ....)

Dr. Jeroen Stevens heeft mij gegarandeerd dat ik met een week weer aan het werk kan en mij kan tonen. De 30e september ben ik namelijk gastheer op het "Quality of Life Gala" in Noordwijk en op 8 oktober ben ik te gast bij Harry Mens aan tafel in het televisieprogramma "Business Class". Dus U begrijpt het ... binnen drie weken moet ik er weer als nieuw uitzien! Mijn vrouw en dochters zijn nu al heel positief over het behaalde resultaat, dus ik heb er alle vertrouwen in. Mijn complimenten aan het geweldige team van Dr. Jeroen Stevens GROTE KLASSE! 

Tweede dag na de operatie
Het is de tweede dag na de ingreep en het enige waar ik nog last van heb is mijn voorhoofd. Ook vandaag nog geen behoefte gehad aan pijnstillers (en normaal slik ik ze heel gemakkelijk). Gisteren heb ik wel zo'n zes keer met een soort van ijsmasker mijn ogen bedekt. Per sessie doe ik dat ca. 30 min. en de tip van de verpleegster uit het Medisch Centrum Scheveningen was: koop een zak diepgevroren kleine doperwtjes en maak met boterhamzakjes kleine hoeveelheden en leg deze dan op de ogen, deze tip bleek perfect te zijn! (helaas ben ik de naam van deze vriendelijke verpleegster vergeten, sorry ... zij nam de dienst om 13.00 uur over van Scheila, trouwens ook een zeer vriendelijke en zorgzame verpleegster).

Ook vannacht zeer goed geslapen en was er vanochtend vroeg uit. Na de koffie maar direct weer een ijsmaskertje gemaakt en heerlijk ontspannen een uurtje op bed gelegen. De telefoon staat sinds gisteren roodgloeiend! Vooral vrienden die het ook van plan zijn maar mij als "proefvriend" voorrang hebben verleend en nieuwsgierig zijn hoe het met mij afloopt. Ik heb ze allemaal verteld dat ze direct Dr. Jeroen Stevens moeten bellen voor een afspraak, doen jongens! (Daan G., Paul C. en Ed de B.) 

Net nog weer even met mijn vrouw en dochter voor de spiegel het resultaat bekeken en eindelijk heb ik mijn ogen terug! Mijn secretaresse zei gisteren nadat ze een foto had gezien, 'ik wist niet dat hij zulke mooie wimpers had' Het is maar dat U het weet! Haha! Ik ga mijn ijsmasker maar weer eens opzetten.... Tot morgen! Marcel (ik heb er goed vertrouwen in dat ik maandag a.s. weer op kantoor zit ... (mijn zakelijke activiteiten) 

Derde dag na de operatie
De derde dag na de operatie en ... ik begin weer overal zin in te krijgen! Voor de operatie hebben wij zoveel paracetamol ingeslagen dat ik zeker wist dat de aandelen van het betreffende merk omhoog zou schieten! Wat schetst onze verbazing, ik heb nog steeds geen behoefte gehad aan een pijstiller. Op de dag van de operatie heb ik thuis nog twee paracetamolletjes geslikt en daarna helemaal niks meer!

Mijn vrouw heeft vanochtend heel voorzichtig mijn haar wat gewassen en mijn baardje van drie dagen is er ook weer af. Ik heb ook besloten om vandaag toch mijn radioprogramma "Mega Classics" wat morgenochtend op Bonaire (N.A.) MegaFM zal worden uitgezonden op te gaan nemen. Muziek in de studio en in mijn koptelefoon zal wat zachter gezet worden en ik zal niet twee uur lang mijn koptelefoon ophouden zoals normaal wel het geval is. Dus ik begin er weer zin in te krijgen. Toch doe ik heus rustig aan. 

Vanochtend ook weer mijn ijsmasker op gehad en dat doe ik vandaag zeker nog een aantal malen. Fijn weekend en tot morgen! MegaFM (LIVE)

Vierde dag na de operatie
De genezing is wonderbaarlijk! Het blauw is veranderd in lichtgeel en ik heb mijn verticale strips van mijn voorhoofd gisteravond verwijderd. Het enige nare is de jeuk aan mijn ogen en dat schijnt zeer positief te zijn volgens mijn vrouw, het is pure genezing! Mijn dochter kwam net thuis van haar werk (was drie dagen naar Mexico) en stond versteld van het resultaat.

Vandaag werd ik er wel opgewezen dat ik toch nog steeds moet rusten. Begin van de avond kreeg ik toch wat steken in mijn linkerslaap en ben toen toch maar weer lekker in mijn waterbed gedoken. Dinsdag a.s. (zesde dag na de operatie) gaan mijn hechtingen eruit. Gelijk maar afgesproken om met vrienden een hapje te gaan lunchen. Gezien het huidige resultaat, weet ik zeker dat ik mij weer durf te tonen. P.S. Nog steeds geen behoefte gehad aan een pijnstiller

Vijfde dag na de operatie
Eerst vanochtend nog een ijsmasker genomen en daarna heerlijk onder de douche (eindelijk) mijn haar weer eens echt gewassen. Toen voelde ik mij zo stoer dat ik maar weer eens kantoor opzocht. Fout! Binnen een uur voelde ik mijn hoofd zwaar worden en heb ik weer afscheid genomen van mijn medewerkers. Trouwens .... ze waren onder de indruk van het resultaat! Toch maar weer naar huis en rust gezocht op bed. Morgenochtend vroeg naar Medisch Centrum Scheveningen om mijn hechtingen te laten verwijderen. Een goede les: niet de ingreep onderschatten, neem in ieder geval een week vrij en neem je rust! (Dr. Jeroen had dus helemaal gelijk!) Tot later! 

Zesde dag na de operatie
Vanochtend mijn hechtingen laten verwijderen door Dr. Hortoglu, fluitje van een cent! Ik voelde echt niets!

Ook nu weer werd er alle tijd voor uitgetrokken om de ingreep te evalueren en op alle vragen antwoord te krijgen. Dr. Hortoglu was buitengewoon tevreden over het voorlopige resultaat. Na mijn bezoek aan het Medisch Centrum Scheveningen door naar Amsterdam naar mijn tandarts. Mijn tandarts kent mij al 14 jaar en vroeg direct aan mij "wat heb jij aan je ogen laten doen?" Ik vertelde mijn verhaal en hij stond echt perplex! "Ik wist niet dat je blauwe ogen had" zei hij mij wel drie keer! Hij was echt verbaasd over het resultaat en overweegt ook om zijn oogleden te laten aanpakken.

Zo .... morgen maar weer eens echt aan het werk! Ik heb er weer helemaal zin in! Ik voel mij uitstekend!

bovenooglidcorrectie wenkbrauwlift aangezicht man - drstevens.nl

Ik liep al een tijd met de ergernis van holtes onder mijn ogen | drStevens.nl Lipofilling met groeifactoren, vrouw (60) | drStevens.nl