Make Appointment eBook for professionals

Ik liep al een tijd met de ergernis van holtes onder mijn ogen

groeifactoren lipofilling tarsal tuck aangezicht vrouw - drstevens.nl

Wens: Ik liep al een tijd met de ergernis van holtes onder mijn ogen. Mijn ogen hadden daarbij een vermoeide uitdrukking, De oorzaak (dat begreep ik pas later van Dr. Stevens) lag in het feit dat mijn onderooglid niet meer aansloot aan mijn pupil. Na een afspraak gemaakt te hebben kwam ik bij Dr. Stevens, die eerst aan mij vroeg wat mij het meest stoorde in mijn gezicht. Daarna kwam hij met zijn mening en adviezen.

Ten eerste een Tarsal Tuck (ophechten van de onderkasrand) en daarnaast lipofilling, dus opvullen met eigen vet. Hij adviseerde me dit te combineren met bloedplaatjes en groeifactoren. Huhh, wat? Nou, ook dat heeft Dr. Stevens me uitgebreid uitgelegd, wat het proces was en wat het te verwachten resultaat. 

Ervaring: Afgelopen januari was het dan zover. Ik werd keurig ontvangen en in m'n eigen kamer op m'n gemak gesteld. Operatiehemd aan en bloed afgenomen. Daarna naar de OK. De injecties ter verdoving die volgden waren behoorlijk gemeen. Ook had ik gekozen voor een locale verdoving, niet de beste keus zo bleek al snel, ik heb best ff moeten bijten. Zeker toen het vet uit mijn dijen werd gezogen. Dr. Stevens is zo'n 75 minuten met me bezig geweest. Daarna nog even koeluurtje in kamer en toen richting huis. 's Avonds was de verdoving uitgewerkt, deed best zeer, vooral met slapen (ik kan niet op m'n rug slapen). De volgende morgen zag ik er absoluut niet uit. Ontzettend gezwollen alles en m'n dijen heel pijnlijk. Om een uur of 11 werd ik keurig gebeld door verpleegkundige om te vragen hoe het met me ging. De 3e dag na de behandeling was mij gezicht op z'n dikst, daarna zag je het steeds beter worden. Dezelfde week ben ik al, zij het met m'n bril op, zelf boodschappen gaan doen. Die week daarna (ik had 2 weken verlof genomen) werd ik steeds blijer met het resultaat. Op kantoor kreeg ik te horen dat ik er goed en "uitgerust" uitzag. Ook van andere mensen die me niet zo vaak zien krijg ik complimenten over mijn uiterlijk. Afgelopen week was ik bij Dr. Stevens voor controle en ook hij was zeer tevreden over het behaalde succes. Kortom, ik vind de techniek echt een geweldige uitvinding en ben bijzonder te spreken of de deskundigheid van Dr. Stevens.

Een absolute aanrader dus!

Marianne

Super trots met een gezonde uitstraling | drStevens.nl Vermoeide blik weg door correctie van de bovenoogleden | drStevens.nl