Make Appointment eBook for professionals

Tessa Valk , 34 jaar

reden van de komst:
'ik was ontevreden over mijn slappe borsten na mijn 2 zwangerschappen' de oplossing: 'toch bleek een borstvergroting met maar een klein sneetje van 4 cm mogelijk!'

borstvergroting vrouw - drstevens.nl

hoe ik het heb ervaren:
Ik wist natuurlijk wel dat met protheses een te kleine borst vergroot kan worden. Zelf heb ik een kleine B-cup die tijdens de zwangerschap mooi vol was - wel een goede C! Na de laatste kleine en 6 weken borstvoeding was het nog maar een slap zakje .. helaas. Ik was al bang dat alleen maar met een borstlift met al die littekens nog enige vorm in mijn borst gemaakt kon worden.. Via via kwam ik bij dokter Stevens in het Medisch Centrum Scheveningen terecht. Na een uitgebreid gesprek waarin hij alle tijd voor me had (ik voelde me achteraf wel een beetje schuldig naar die andere mensen in de wachtkamer ..maar ja je hebt natuurlijk zoveel vragen) bleek bij het onderzoek dat mijn borsten wel slap waren maar dat de tepel nog hoog genoeg stond en een lift van de tepelhof niet nodig was .. met alleen een borstvergroting zou er toch een mooi resultaat bereikt kunnen worden.

Toen ik het uiteindelijk allemaal aandurfde bleek de operatie eigenlijk wel mee te vallen. In dagbehandeling was ik maar een klein uurtje onder narcose en mijn droomwens was in vervulling gegaan! Een mooie volle borst, met alleen maar een sneetje van 4 cm onder in de plooi van mijn borst. Geen grote littekens en omdat de prothese voor de spier geplaatst kon worden een perfect natuurlijk aanvoelende en bewegende borst!

Ik ben nu 9 maanden na de operatie en alles gaat nog steeds perfect.

Technische details over de bovengenoemde operatie vindt u hier.

NV, borstverkleining | drStevens.nl VvdH, 28 jaar | drStevens.nl