Make Appointment eBook for professionals

Natuurlijke Borstvergroting

Me wens dat was dat ik mooie natuurlijke volle cup C zou hebben en dat is gelukt mooie natuurlijke volle borsten.
Ik had eerst een volle B cup, maar als je niet precies weet hoe de procedures in zijn werk gaan ga je ervan dat wat je op een kliniek verteld word dat het daadwerkelijk ook is zo als het hoort te zijn.

borstvergroting natuurlijk d-cup vrouw - drstevens.nl

Als ik kijk naar de werkwijze van Silhoute kliniek en nu Accura medisch centrum Breda hoe zij te werk gaan en hoe ik het ervaren heb bij Bergman kliniek is echt een wereld van verschil. Ik had echt niks te klagen vanaf het moment van het eerste consult tot na de operatie en de controles alles verliep echt soepel. Verschfte informatie bij het begin was duidelijk, voor al mijn vragen was er ruimte en ook nog een duidelijk antwoord. Me aanvraag werd vervolgens gedaan bij de verzekering en binnen no time was me machtiging binnen en kom ik ingeplaned worden voor de operatie.
De dag van me operatie werd ik netjes ontvangen door Sheela die alles netjes onder controle had, vervolgens qua de anesthesist en vanaf dan begon de weg naar nieuwe gezonde borsten. Dr Stevens die kwam ook langs om foto's vooraf te maken.Ik werd duidelijk verteld wat er zou gaan gebeuren voor en tijdens de operatie. Echt supper gerustellend allemaal. ongeveer een half uurtje later werd ik naar de Ok gebracht waar ik binnen tellen onder algehele narcose werd gebracht, en ja weg was ik toen. Na de operatie werd ik naar mijn kamer gebracht waar ik rustig op me kamer kon bijkomen. Sheela kwam met regelmaat naar mij kijken. Ze was echt de beste verpleegkundige die ik me kon wensen. ze had alles echt goed onder controle wist wat ze deed en niet geheel onbelangrijk ze was zo lief.
Al met al heb ik alleen maar positieve ervaring over Bergman Kliniek in Den Haag en natuurlijk zeker niet te vergeten Dr Stevens en zijn team,Top werk jongens.
In ga zeker sparen voor een buikwandcorrectie na de zwangerschap is het niet meer mooi noch vrouwelijk. word flink sparen. dan is het plaatje helemaal compleet.
Graag zou ik willen vragen of ik de foto's van voor en na de operatie van u mag ontvangen?

Met vriendelijke groet,

borstvergroting natuurlijk d-cup vrouw - drstevens.nl

zo vader - zo zoon | drStevens.nl Asymmetrische borst | drStevens.nl