Make Appointment eBook for professionals

Asymmetrische borst

De vorm ziet er nog niet hetzelfde uit, maar het volume is erg gelijk. ik kan nu dus zonder vulling bh's, mooie bh's, aantrekken en truitjes met een decollete! ik voel me hierdoor super, extra vrouwelijk en alsof ik de hele wereld aankan.

borstvergroting pomp asymmetrisch vrouw - drstevens.nl

de afgelopen maanden ben ik steeds zelfverzekerder geworden. maar stiekem ben ik elke dag bang dat ik wakker word en dat mijn borsten weer helemaal a-symmetrisch zijn. de pijn in mijn borsten en benen was erg snel verdwenen na de operatie. een week na de operatie ben ik op wintersport gegaan. precies 9 dagen na de operatie ben ik van een piste af geskied, en dat ging erg goed.
mijn borst deed toen helemaal geen pijn en het branderige gevoel in mijn benen was echt heel erg weinig!
misschien is het ook leuk om even te vermelden dat ik de avond na de operatie de hele nacht heerlijk geslapen heb met 500 mg paracetamol! de zetpil en slaappillen waren voor mij dus niet nodig:)

borstvergroting pomp asymmetrisch vrouw - drstevens.nl

ik durfde in de zomer op het strand te liggen, gewoon in mijn bikini. het kon me dan ook helemaal niet schelen wat mensen dachten als ze naar me keken, want ik was trots op mijn borsten!

de littekens op mijn benen trekken weg, het is net of ik door muggen gebeten ben, heel onopvallend.
mijn borst doet de afgelopen 3 maanden af en toe pijn, het voelt als een groeipijn. het is duidelijke pijn die alleen aan de bovenkant van mijn borst zit, volgens mij omdat mijn huid uitrekt, door het nieuwe gewicht(positief dus).
3 maanden geleden ontdekte ik striae op mijn borst....nou ik kan je vertellen, ik ben nog nooit zo blij geweest met striae!!! dit was voor mij het teken dat mijn huid zich nu aanpast aan het volume en de hoop voor mij dat het resultaat blijvend is!

ik kan niet zeggen hoe gelukkig ik eigenlijk wel ben, maar bij deze nogmaals bedankt voor deze kans en dit resultaat!

groet E

Natuurlijke Borstvergroting | drStevens.nl Borstvergroting Dual Plane, mv S | drStevens.nl