Make Appointment eBook for professionals

MN, Borstvergroting

Waarom heb ik een borstvergroting laten doen?

Al een heel aantal jaren vond ik dat mijn borsten te peervormig waren. Nu twee jaar geleden heb ik daarom een afspraak gemaakt om te horen wat de mogelijkheden in deze zijn. Dr. Stevens heeft mij alle informatie gegeven die ik graag wilde. Na aanleiding van dit bezoek heb ik besloten een borstvergroting te laten doen.

borstvergroting peervorm vrouw - drstevens.nl

borstvergroting peervorm vrouw - drstevens.nl

Eigen ervaring

De dag van de operatie ben ik naar Den Haag gegaan waar ik geopereerd zou worden. Daar aangekomen werd ik heel leuk ontvangen door een verpleegster. Dr. Stevens heeft voor de operatie nog alles met mij doorgenomen. Toen ben ik geopereerd. Na de operatie was ik erg suf van de narcose, wel wilde ik meteen mijn 'nieuwe aanwinst' zien.

Wat was ik blij toen ik mijn borsten zag. Ze zaten helemaal ingepakt en waren strak en gezwollen, de pijn viel mij erg mee. Ondanks dit voelde ik me toen al blij. De eerste week heb ik heel voorzichtig en rustig aan gedaan. Toen de hechtingen eruit waren en de zwelling minder werd kon je het resultaat steeds beter zien. Heel enthousiast ben ik dan ook een aantal lingerie setjes gaan kopen. Mijn naaste omgeving vind het resultaat prachtig. De rest is het niet eens opgevallen. Dat wilde ik ook niet, ik wilde absoluut geen hele grote 'opgeblazen' borsten. Ze zijn nu erg natuurlijk en zo voelen ze ook.

Nu, na twee jaar, komt voor mijn gevoel de peervorm wel een beetje terug. Dr. Stevens heeft mij uitgelegd dat je eigen vorm niet helemaal weg gaat. Dan zou ik een tepel-operatie moeten laten doen, dan halen ze mijn tepels eraf en halen het vetweefsel onder de tepel weg. Dit vetweefsel zorgt namelijk voor de puntige uitloop. Dan krijg ik littekens rondom mijn tepels en dat wil ik niet. Daar zijn mijn borsten nu toch echt te mooi voor. Al met al kijk ik heel positief terug op de hele gebeurtenis. Ik zou het zo weer doen. Elke dag nog ben ik blij met mijn 'nieuwe' borsten.

MV, 21 jaar, Borstvergroting | drStevens.nl SH, 22 jaar | drStevens.nl