Make Appointment eBook for professionals

CB, jonge moeder

Reden van de komst
30 Augustus 2004 kwam mijn wereldwondertje Giovanni ter wereld waar ik tot op de dag van vandaag heel veel plezier van heb. Mijn gehele lijf ondervond een metamorfose van dun naar mooi bol en van bol weer strak maar helaas ook plat. Erg groot borstig ben ik nooit geweest maar mijn kleine b-eetjes waren altijd nog iets zichtbaar maar na een aantal maanden borstvoeding bleef er een lullig A-tje over.

borstvergroting 260cc vrouw - drstevens.nl

Niet dat het me heel veel kon schelen en echt weerhield het me er ook niet van om topless rond te lopen op het welbezochte Kreta. Maar helaas zijn er met platjes toch echter wel wat beperkingen waarvan 1 mooie laag uitgesneden truitjes waarbij het effecht dan echt 0 is. Na veel denk en piekwerk besloot ik een afspraak te maken met een arts in het ziekenhuis nabij mijn huis gelegen met een wel alleraardige docter die mij voor 5.500 Euro kon helpen aan een vollere borst. Echter wilde ik alsnog
advies bij een arts in een privé kliniek zoals het Medisch Centrum Scheveningen waar ik uiteindelijk heel blij mee ben. Toen de arts in het ziekenhuis te horen kreeg dat ik informatie had opgevraagd bij Docter Stevens daalde de prijs al snel naar 4.800 Euro al kon dit niet op tegen de prijs van mijn december actie borsten voor 3650 Euro. Niet alleen de prijs was doorslaggevend ook het advies wat ik van Docter Stevens kreeg wekte vertrouwen die ik ondertussen in het ziekenhuis had verloren.

Mijn Ziekenhuis-Arts wilde een protese plaatsen voor de borstspier met 175 cc en druppelvormig. Docter Stevens kwam al gauw met dikkere tieten van 240-280 cc, achter de borstspier vanwege het kleine vetlaagje A borst en absoluut geen druppelvormige protese omdat deze wat stugger en zeker onnatuurlijker zou zijn. Met mijn logische verstand besloot ik dat Docter Stevens gelijk had die me naar huis stuurde met handschoentjes. Moet zeggen dat ik hier heel veel lol mee heb gehad met enige vertrouwde bezoekers. Er kan n.l. best wat cc in zo'n handschoen en dat zorgde voor pornoster achtige beelden, helaas moet ik wel bekennen dat 240-280cc in een handschoen en dan in je bh veel groter lijkt als het daadwerkelijke effect.

Operatie:
14 December 2005 is het het zover en als ik de datum verkeerd heb lijk ik vast blond maar wat doet dat er allemaal nog toe met cup C heb je toch echt geen hersens meer nodig? Met volle moed begon ik aan de operatie, de zuster had wel beloofd dat het flink pijn zou doen omdat mijn A vetlaagje en borstspier flink opgerekt zou moeten worden. Maar aangezien ik al bevallen was van een 7 ponder leek dit voor deze bikkel geen enkel probleem...... Maar dahm, pff als ik had geweten wat ik na operatie wist had ik er zeker nog een half jaar langer over nagedacht. Ten eerste werd ik in mijn koppie wakker voordat mijn lichaampie werkte en had ik de illusie dat er aan me geopereerd werd terwijl ik alles kon voelen en zien. Ik raakte volledig in paniek maar kreeg geen woord uit mijn mond. Toen mijn lichaampje weer meewerkte heb ik heel hard gehuilt, was behoorlijk in paniek geraakt. En of het zeer doet, pff echt niet normaal, geef mij maar een tweeling maar van A naar C nooit meer, voortaan maar gewoon van C naar C dat doet volgens mij veel minder zeer. Het leek wel of er een vrachtwagen op mijn borstkas geparkeerd stond, zonder te overdrijven al licht mijn pijngrens misschien niet zo hoog als ik dacht en ben ik stiekem een watje.

Na de operatie:
Thuis moest ik vooral in beweging blijven i.v.m. bloeddingetjes enzo maar moet eerlijk bekennen de eerste dagen ben ik alleen voor het hoognodige opgestaan en heb ik zo min mogelijk gedronken om zo min mogelijk te moeten plassen. Van half-lig naar sta stand deed zo'n pijn en was dus ook heel erg blij met mijn electrische rugleuning in mijn bed die het meeste werk voor me deed. Maar zelfs het indrukken van het omhoog-knopje deed zeer en ook al kwam het bed vanzelf omhoog voelde je de druk op je borsten. Als ik dan in de spiegel keek deed het wel wat minder pijn, echte blauwe kijkers heb ik niet gehad maar ze waren wel lekker opgezet wat ik helemaal niet erg vond. De pijn kwam vooral van de strakke band die boven mijn borsten zat en de pijn werd ook een stuk minder toen deze deraf mocht. Na een maandje ongeveer had ik bijna geen last meer en ben ik stiekem al gaan stappen met mijn armen omlaag en mijn borsten beschermd. Band of geen band het resultaat was geleverd en ook mocht niemand bij mijn borsten in de buurt komen voelde ik me al super aantrekkelijk met mijn nieuwe aanwinst. Na een maand of wat kon ik weer rustig op mijn buik slapen en konden al mijn vriendinnetjes ff voelen hoe siliconen borsten aanvoelen.

Reacties:
De reactie waren heel erg goed en aangezien echt iedereen die ik ken inclusief collega's en schoon familie weet van mijn A naar C metamorfose zijn dat heeeel veeel reacties. Zelf ben ik er ook super blij mee, ze zijn zacht, mooi gevormt en met 260 cc passen ze precies bij mijn lijffie. De meeste mensen om mij heen verwachte van die ronde, harde borsten waarvan de silicoon voelbaar en zichtbaar is maar bijna iedereen is verbaast van het resultaat, heel natuurlijk vinden de meeste ze. Moet zelf bekennen dat ik heel veel foto's heb gezien van borsten met protese's die ik echt niet mooi vind, ze zijn onnatuurlijk, te groot of zichtbaar maar ik denk dat dit heel erg te maken heeft met door wie je je laat opereren. Ik zou iedereen ook ten
zeerste aanraden om je te laten verfraaien door Docter Stevens waar ik zelf heel erg over te spreken ben.

Mijn leven na de operatie:
Hmm ja sorry misschien een beetje droog maar echt veel veranderd is er niet, heb wel promotie gemaakt maar of dat te maken heb met mijn cupje C... Denk van niet, had voor de operatie n.l. altijd van die proteges in mijn b.h. dus de maat voor de buitenwereld in mijn kleding is niet echt veranderd. Echt veel nieuwe vrienden heb ik er niet bij gekregen en er zijn er ook niet veel afgehaakt. Wel heb ik voor het eerst echt mooie lingerie gekocht en heel veel, alles staat gewoon mooi. Met mijn Niet-jes en eigenlijk ook met mijn B-eetjes was het altijd flink zoeken geblazen en eigenlijk stond niets echt geil (sorry mag dat: GEIL??). Ook zijn er wat jurkjes bijgekomen waar ik al heel veel succes mee heb gehad. Na een maand of twee stond ik in zo'n Bubbeling zaal en keek er een jongen van boven zo naar mijn borsten "zo die mogen er ook zijn" zei die. Natuurlijk kreeg hij mijn vuile kakkelakke blik maar eigenlijk kickte ik best op wat hem zojuist was opgevallen. Op het strand lig ik net als met mijn A-tjes topless op het strand en je ziet de litekens nog best wel goed dus mensen zullen hoogstwaarschijnlijk kunnen zien dat ze niet van moeder natuur zijn maar wat kan mij het schelen, ik heb ze ten minste. En wat heb je eraan om natuurlijke borsten te hebben als ze wegvallen tegen het zwoele avond licht? Als ik voor de operatie ging schudden met mijn borsten schudde er niets en als ik nu schut schut er ook niets maar het ziet er wel een stuk beter uit! Dames en wie weet ook heren hihi, als je twijfelt is dat zeker terecht het doet n.l. pijn als hel maar als je twijfelt omdat natuurlijker 'mooier' is of omdat je het wat kan schelen wat andere denken stop dan onmiddelijk met twijfelen bij Docter Stevens krijg je n.l. ook natuurlijke tieten en je voelt je na de operatie en pijn echt een stuk mooier, vrouwelijker en aantrekkelijker en dan kan je die zakjes echt niet schelen. I promiss....

Technische details over de bovengenoemde operatie vindt u hier.

MJ, 42 jaar | drStevens.nl  MG, bijna 50 jaar van buiten, niet van binnen.. | drStevens.nl