Make Appointment eBook for professionals

MG, bijna 50 jaar van buiten, niet van binnen..

borstvergroting facelift vrouw - drstevens.nl

Ik was 17 jaar toen ik mijn borsten wilde laten vergroten. Toen later de tijd kwam dat vrouwen ziek werden van siliconen, vond ik dat ik beter af kon wachten. In de winter had ik niet zo'n probleem, maar zodra de lente kwam en de zomer in aantocht was kwam ook het probleem weer naar boven. Ik wilde ook leuke truitjes, bikini of badpak aan, maar doordat ik kleine borsten had was zwemmen of topless zonnen voor mij een taboe. Gelukkig was ik slank en had mooi lang haar, maar die borsten heb ik altijd gemist. In 1978 kreeg ik een dochter en leefde voor haar en mijn man, maar ik heb altijd gezegd: 'als ik tegen de 50 ben en een facelift nodig heb dan laat ik ook mijn borsten vergroten'. Later voegde ik daaraan toe dat ik me dan zou laten behandelen in de kliniek van Dr. Shoemacher.

48 jaar ben ik inmiddels en de tijd was er nu rijp voor, want de laatste 4 jaar begon mij gezicht hard af te takelen. In november ben ik naar Dr. Schoemacher gegaan en met hem gesproken over een facelift, een (onder)ooglidcorrectie en een borstvergroting, maar dan ook alles in 1 keer. Vervolgens ben ik naar Dr. Stevens doorverwezen. Hij heeft bij mij een nieuwe manier van opereren toegepast. Ik wilde graag door Dr. Stevens geopereerd worden. Ik weet niet waarom, maar dat was meer een (veilig) gevoel. Normaal moet je stoppen met roken, wat ik heel moeilijk vond. Dus ben ik blijven roken tot de avond voor de operatie.

Op 30 april liep ik, met prachtige borsten en een mooi gezicht, door de stad en nam ik deel aan Koninginnedag. Ik ben tegen iedereen open geweest dat ik een facelift en een borstvergroting heb gehad. Dr. Stevens zei dat ik, ondanks het roken, heel goed genezen was. Niet dat ik het roken wil aanmoedigen, maar ik ben het levende bewijs dat roken geen probleem hoeft te geven. Omdat ik geestelijk de operatie zo graag wilde en er zolang naar toe geleefd heb, denk ik dat factoren zoals roken geen probleem hoeft op te leveren.

Nu ik dit schrijf is het inmiddels september en ik voel me sinds april als herboren. Ik vind het leuk om er elke dag weer goed uit te zien. Natuurlijk heb ik sinds april al veel leuke truitjes en jurkjes gekocht en een nieuw kapsel genomen. Mijn vrouwelijkheid is door dit alles flink toegenomen. Ik wil hierbij mijn dank uitspreken aan de kliniek van Dr. Schoemacher en in het bijzonder aan Dr. Stevens en zijn team voor de fantastische behandeling en verzorging. Elke dag krijg ik nog complimenten. Ik ben me er dan ook elke dag van bewust dat ik me gelukkiger ben gaan voelen.

CG

Technische details over de borstvergroting vindt u hier.
Technische details over de aangepaste modernere variant van de halsface-lift met alleen maar een incisie in de groeve achter het oor voor het deel halslift waardoor er beduidend minder risico is op weefselversterf bij rokers vindt u hier.

CB, jonge moeder | drStevens.nl