Make Appointment eBook for professionals

Nabloeding na facelift

Heb mij jarenlang mij voorbereid op een eventuele face-lift. Gesprekken gehad met verschillende artsen van klinieken. Na een eerste gesprek met dr. Stevens eind 2008 lang nagedacht over een MACS-lift of een hals-facelift. 
... Helaas had ik grote pech en na de derde dag, ...

nabloeding macs-lift aangezicht vrouw - drstevens.nl

Na een eerste gesprek met dr. Stevens eind 2008 lang nagedacht over een MACS-lift of een hals-facelift. Dr. Stevens adviseerde mij goed en gaf duidelijk de verschillen aan. Heb 7 weken geleden een MACS-lift door dr. Stevens laten doen. Omdat mijn wens was: van de hamsterwangen verlost te worden.

De operatie is prima verlopen. Niet onder narcose, viel mij ook alles mee. ’s Middags op weg naar huis, wel misselijk geweest en nadat ik dat kwijt was voelde ik mij prima. Moe, geen pijn, slapen en heerlijk opknappen. 
De hoofdband is mij meegevallen, goed op allerlei standen te doen en het hoefde niet superstrak. Af en toe na enkele dagen even liggend in bed 5 minuutjes af. Heerlijk! De zwelling viel mij erg mee en de pijn ook. Eigenlijk zoals verwacht.

Helaas had ik grote pech en na de derde dag, begon mijn rechterwang meer op te zwellen en warm te worden. In het weekend voelde ik mij zieker worden en dacht dit is niet goed. ’s Maandags misselijk en helaas, door het overgeven een spontane bloeding gekregen. Dat was wel even schrikken, direct naar de Kliniek gebeld en ik kon direct terecht. Dit was echte pijn. Mijn zusje heeft de bloeding dichtgedrukt en gaan.

De snelheid waarmee Dr. Stevens ingreep was een hele geruststelling. Direct naar de operatiekamer waar een heel team klaarstond. Ik werd onmiddellijk geopereerd heerlijk onder narcose. Ik wilde nu geen pijn meer. Geen probleem dankzij de anesthesist dr. Ovaa en ook niet misselijk geweest na de operatie. Wat een verademing toen ik wakker werd te horen dat alles weer in orde was en dit geen gevolgen zou hebben voor het beoogde resultaat. Wel dat ik iets achterop liep v.w.b. de genezing.

De totale begeleiding was geweldig. Iedereen was zo vriendelijk. Je bent een leek en schrikt toch wel even. Daar werd door iedereen zo vriendelijk mee omgegaan.
Natuurlijk komt dit maar zelden voor. Toch schrijf ik dit zodat men zich goed realiseert dat het wel een operatie is en dat dit kan gebeuren.

Nu ben ik inmiddels zeven weken verder, het hele team wil ik enorm bedanken. Het is voor mij zeker geen traumatische ervaring geweest. Het gaat fantastisch en ik zie er alweer geweldig uit. Natuurlijk nog enige zwelling, vnl. aan de rechterzijde van mijn gezicht. Iedere dag zie ik verbetering. De mensen om mij heen die het niet weten, zeggen nu al: “Wat zie je er goed uit ”.

Wat ook enorm heeft geholpen is de geweldige opvang thuis, een partner, een zusje of vriendin die je vooral positief ondersteunen. Ik had nu eenmaal pech en dan is wat extra positieve aandacht heerlijk. Geen mensen om je heen die negatief gaan doen.

Yolande Noldus

Diana, 36j, lipofilling en groeifactoren | drStevens.nl Lipofilling - Dirk aan het woord | drStevens.nl