Make Appointment eBook for professionals

Lipofilling - Dirk aan het woord

Hierbij een deel waar Dirk zijn kritische verhaal vertelt. Het geeft een completer beeld op de mogelijkheden die lipofilling biedt. De soms hoog gespannen verwachtingen - de gewenste aanvullende correcties .. In mijn ogen geen nacorrecties omdat de techniek niet zou werken - eerder is meer van hetzelfde gewenst en mogelijk om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen met lichaamseigen materiaal .. steeds iets meer levende cellen die een geloofwaardige verbetering van de uitstraling kunnen geven.. oordeel zelf ..

lipofilling aangezicht man - drstevens.nl

nabehandeling lipofilling gezicht - Dirk - itsdirk@hotmail.com @ 15:32:12

Maandag heb ik de nabehandeling dmv lipofilling van mijn gezicht gehad. Er zijn geen groeifactoren gebruikt maar er is dus alleen bijgevuld. De behandeling was goed te doen op een enkel pijnlijk momentje na. Het ziet er goed uit moet ik zeggen maar de ervaring heeft me geleerd dat ik niet te voorbarig moet zijn en eerst een aantal dagen moet wachten totdat e.e.a. is geslonken. Ik had verwacht dat mijn gezicht behoorlijk blauw zou worden want er wordt toch behoorlijk onder de huid gewroet door de doc. Volgens hem zou dat allemaal wel meevallen en hij heeft gelijk gekregen. Niets blauw en gisteren heb ik gewoon boodschappen gedaan. De putten die ik in mijn wangen had zijn opgevuld en ook op wat andere plaatsen heeft hij nog iets meer ingespoten. Ik ben erg benieuwd wat het uiteindelijk resultaat zal worden en een klein beetje bang dat er, net als de vorige keer, niets van overblijft. Vooralsnog ziet het er goed uit.

Wordt vervolgd.

>> 

 

Hieronder de mail die dirk later stuurde;

Hey Doc,

 

Even een berichtje om te zeggen dat de lipofilling goed is uitgepakt. Ik ben tevreden met het resultaat en het herstel is zeer voorspoedig gegaan. Natuurlijk had ik nog wel wat meer volume willen hebben maar laten we dat maar eens over een aantal jaren doen. De putten in mijn wangen zijn in ieder geval zo goed als weg en dat was de reden waarvoor ik de lipo heb laten doen tenslotte. 

 

m.vr.gr. Dirk

lipofilling aangezicht man - drstevens.nl

< <

 

Met deze onaangepaste discussie wil ik graag openheid geven van de diverse - ook kritische - kanten op de waarde van lipofilling! De voor- en nafoto's van Dirk staan hieronder (met akkoord van Dirk) om u nog beter in staat te stellen wat wie nou precies bedoeld met wat (een curve, lijnen, groeve, bulten, deuk - en uiteindelijk het totaal plaatje). De na-foto aan de rechterkant is van vlak voor de aanvullende correctie waar Dirk hierboven naar verwijst. Het eindresultaat is dus nog beter geworden dan het op deze foto al was. 

Heeft u vragen over wat lipofilling voor u kan doen, de risico's, het beloop - kom dan langs op het spreekuur en ik vertel het u graag! Het is een fantastische techniek die zelf de meest kritische mensen (soms in 2 of 3 stapjes in plaats van meteen in 1 stap) zeer tevreden kan krijgen! In ieder geval is het resultaat zeer natuurlijk te noemen en blijven er in het geheel geen littekens over van de prikgaatjes van 1 mm die ik bij deze techniek gebruik om het vet in te brengen.

 

vrgr

dr. Jeroen Stevens, plastisch chirurg

Nabloeding na facelift | drStevens.nl MACS-Lift , I.M., 49 jaar | drStevens.nl