Make Appointment eBook for professionals

Diana, 36j, lipofilling en groeifactoren

hoi ik ben Diana, 36 jaar.

Al een tijd stoorde ik mij aan mij gezicht. Het was een gezicht die niet bij mijn leeftijd en innerlijk gevoel paste.

bio-chirurgie kraaienpootjes vrouw - drstevens.nl

... 

Toen vertelde hij mij dat hij ook met iets nieuws bezig was en dat is injecteren met eigen bloedplaatjes. Het zal mijn huid (ik heb een zeer grove acne huid) herstellen en de lipofiling beter laten aanslaan.

...

 

hoi ik ben Diana, 36 jaar.

Al een tijd stoorde ik mij aan mij gezicht. Het was een gezicht die niet bij mijn leeftijd en innerlijk gevoel paste. Ik verzorgde en verzorg mijn gezicht zeer goed, Ga om de 4 weken naar de schoonheidsspecialiste en gebruik alle nieuwe( vaak dure cremes) die op de markt komen. Ik was in een korte tijd aardig wat kilo's verloren, maar was daardoor ook de volume in mijn gezicht kwijt geraakt. Door veel te lezen en te zoeken op internet, kwam ik op de site van dr Jeroen Stevens terecht. Door de laagdrempeligheid van makkelijk een afspraak te maken voor een gratis consult heb ik de stap toen verleden jaar genomen en ben op consult geweest bij dr Stevens. Ik ging met de vraag voor de Aptos draden en wat deze voor mij konde beteken. Dr Stevens bekeek samen met mij mijn gezicht en vroeg mij het meeste stoorde aan mij gezicht. Pas daarna gaf hij zijn mening wat naar zijn inziens het beste voor mij zal zijn. Dit was dus niet de aptos draden maar Lipofiling met eigen vet. Naar zeer goed geïnformeerd te zijn ben ik naar huis gegaan. Dr Stevens had tegen mij gezegd, laat dit op je inwerken en kom zo vaak je wil langs als je nog vragen heb. Dus niet van dit moet u doen en wanneer wilt u de afspraak. Niks moet. Nou geloof me er zijn genoeg plastisch chirurgen die dit dus wel doen. Na veel lezen over lipofiling, heb ik de sprong gewaagd en ben een afspraak gaan maken.

bio-chirurgie kraaienpootjes vrouw - drstevens.nl

Na de lipofiling behandeling kon ik gewoon naar huis. Ik zag er niet uit. Ik heb Lipofiling in mijn konen gekregen en de neus en lipplooi. Ook zijn mijn lippen behandeld. Na 3 weken was ik weer toonbaar. Pijn heeft het niet gedaan. Dus zal het zo weer doen. Nou dat heb ik inderdaad gedaan. Ben weer op consult geweest bij dr Stevens omdat naar mijn idee het nog iets beter kon. Hij was dit met mijn eens.

bio-chirurgie kraaienpootjes vrouw - drstevens.nl

Toen vertelde hij mij dat hij ook met iets nieuws bezig was en dat is injecteren met eigen bloedplaatjes. Het zal mijn huid (ik heb een zeer grove acne huid) herstellen en de lipofiling beter laten aanslaan. Nou de afspraak was uiteraard zo gemaakt van mij kant...want ik was zeer benieuwd naar deze nieuwe techniek. Natuurlijk weer veel op internet rond gesnuffeld of hier meer over bekend was. Daar las ik dat het een techniek is die al jaren met veel succes bij bv botbreuken wordt gebruikt om de genezing te versnellen. Wat is er nu mooier dan je gezicht te laten behandelen met je lichaams eigen vet en dan ook nog verbetering door gebruik van je eigenbloed. Geen rare lichaamsvreemden stoffen in je lichaam. Want daar lees je de laatste tijd toch veel over dat dat allemaal toch voor complicatie's kan zorgen. Na behandeling van de lipofiling heeft dr Stevens met een zeer dun injectienaald mijn eigenbloedplaatjes geinjecteerd in mijn gezicht. Ik kan je zeggen de genezing van mij lipofiling was de keer ervoor ruim 3 weken. Nu met het injecteren van mijn eigenbloedplaatjes was ik binnen een week van mijn zwellingen en blauwe plekken af. Niet te geloven....zo snel. Ik ben ook zeer tevreden hierover en heb dit ook bij de controle afspraak vertelt aan dr Stevens. Hij heeft mij gevraagd om dit op te schrijven om het met jullie te kunnen delen. Nou dat wilde ik op zeker doen. Want we willen vaak allemaal graag iets aan ons gezicht laten doen, maar weten en dat houd je vaak ook tegen, dat je een tijdje uit de running ben ivm een bont en blauw gezicht. Ik had de verjaardag van mijn zoon 3 dagen na dat ik was behandeld. Mensen zagen aan mijn gezicht dat ik iets had laten doen, maar ze twijfelde. De eerste keer lipofiling kon ik pas na 2 1/2 week met zeer veel make up na buiten. Met nog wel een opgezet gezicht en nu gewoon na 1 week. gewoon mooi, niks blauw of opgezwollen....heerlijk !!

bio-chirurgie kraaienpootjes vrouw - drstevens.nl

Dus jullie begrijpen dat ik zeer tevreden ben met deze nieuwe techniek. Ook gewoon de toegankelijkheid van dr Stevens is zo geweldig. Altijd luisteren na wat jou wensen zijn en pas daarna wat de mogelijkheden zijn. Niet zoals zoveel klinieken waar het alleen maar om het geld draait en alles kan. Zijn intentie (wat ik dan heb ervaren) is om jou weer gelukkig en gezond in je velletje te laten voelen met veilige middelen. 

Dank dr Stevens dat u mij deze kans bied.

groeten, Diana

MH, lipofilling | drStevens.nl Nabloeding na facelift | drStevens.nl