Make Appointment eBook for professionals

Lipofilling bij littekens in het gezicht

littekens gezicht lipofilling groeifactoren vrouw - drstevens.nl

Mijn ervaring met lipofilling is positief. Na een nogal extreme onderhuidse infectie in mijn gezicht, bleef ik na genezing met een aantal diepe littekens zitten. Hier had/heeft zich ook littekenweefsel gevormd.

Tot nu toe heb ik een lipofillingbehandeling met groeifactoren gehad en een touch-up. Dit is nu ca. zes maanden geleden. De eerste resultaten zijn zichtbaar. Maar er zullen nog wel enkele behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Wat voor mij zeker positief heeft bijgedragen is dat de pijn welke ik ondervond onder de littekens duidelijk is verminderd. Er is ruimte gecreëerd tussen de lagen onder de huid en het weefsel. Lipofilling vraagt wel geduld. Tenslotte is het een groeiproces. Het ingespoten vet wordt nooit volledig in een keer opgenomen. Dit kan ook niet want de bloedvaatjes stoten ook af. Of terwijl het is maar waar er plaats is voor het ingespoten vet. Ik zie het als stoelendans.

littekens gezicht lipofilling groeifactoren vrouw - drstevens.nl

Wat is nu eigenlijk mijn doel? Ik zou heel erg graag weer mijn gezicht "terug" hebben als voor de infectie. Daarbij komt dat ik wekenlang een gezwollen gezicht heb gehad met het gevolg: verslapte en beschadigde huid. Betreffende het laatste is er ook al enige verbetering te zien. Mijn wens: Ik zou er graag weer als 35 uit willen zien. En ik ga hier ook zeker voor. Met de know how en de ervaring van mijn zeer gewaardeerde behandelend specialist Dr. Jeroen Stevens zie ik mijn wens dan ook wel in vervulling gaan. Maar het vraagt tijd. Lipofilling is een prachtige methode welke heel divers kan worden ingezet. Niet alleen esthetisch maar ook medisch.

Mvg, G van D

IV, 25 jaar | drStevens.nl LB, 20 jr, wil een lachkuiltje | drStevens.nl