Make Appointment eBook for professionals

Hand verjonging

hand-verjonging lipofilling vrouw - drstevens.nl

Het is logisch dat veel vrouwen in eerste instantie denken aan het gezicht en aan gezichtsverbetering. De technieken hiervoor zijn voorhanden en onder deskundige begeleiding en behandeling bij dr. J. Stevens plastisch chirurg zijn zeer mooie resultaten te bereiken. Handen daarin tegen komen niet snel in je gedachte om er iets aan te laten doen omdat we in eerste instantie gefocust zijn op ons gezicht, figuur etc. Maar toch je geeft bijvoorbeeld personen een hand, je handen gaan bij betalingen over de toonbank en alles wat je doet daar komen je handen veel aan te pas.

Als je er goed over nadenkt dan sta je er versteld van in hoeveel situaties het voorkomt dat je handen, net zo goed als je gezicht, door anderen worden gezien. Al bij een iets rijpere leeftijd kan het voorkomen dat je handen ouder gaan lijken doordat aderen zichtbaar worden en vlekken vertonen zoals bij mij aan de rugzijde van handen het geval was.

Wens: Mijn wens was dat de aders en vlekken van mijn handen minder zichtbaar zou zijn en na advies van dr. Stevens te hebben ingewonnen over de diverse mogelijkheden van behandeling heb ik gekozen voor lipofilling van mijn handen.

Ervaring: Ik moet zeggen dat het resultaat al snel na de behandeling verbluffend was. Er waren geen tekenende zichtbare bloedaders meer, zogenaamde levervlekken zijn veel minder zichtbaar etc. Kortom mijn handen zien er weer jonger uit en ik ben er zeer tevreden mee. Met vriendelijke groet, Jennifer

Lipofilling van de borst en gezicht | drStevens.nl Bilvergroting | drStevens.nl