Make Appointment eBook for professionals

SP 45 Jaar

Waarom een buikwand correctie?

op 13 sept. heb ik een buikwand correctie en liposculpture laten doen,omdat ik niet erg lekker meer in mijn vel zat. Het begon 3 jaar geleden, ik had een slappe buik gekregen en te veel vet op heupen, buik en flanken en dijen ik kreeg het er niet meer vanaf en voelde mij niet echt happy meer.

buikwandcorrectie liposculpture buik vrouw - drstevens.nl

Ik heb contact gezocht met verschillende klinieken en op internet gezocht, daar kwam ik terecht bij medisch centrum scheveningen en zag ik de web site van dr.stevens.Ik wist gelijk daar moet ik heen ,ik vond het resultaat van de voorbeelden erg mooi gedaan,in augustus had ik een afspraak en ik voelde mij erg op mijn gemak bij hem ik wist precies wat ik wilde en dr.stevens vertelde wat hij bij de eerste operatie ging doen.

Eest de buik correctie en de liposuctie van de flanken, benen en ik wilden de binnen kant van de knieen ook dus dat kon ook in een keer, maar met mijn maag moest ik wachten anders werd de wond van mijn buik niet mooi .Hij vroeg mij om er over na te denken maar ik zei dat hoeft niet ik ga gelijk een afspraak maken .

Mijn ervaringen

Nou het was zover, een droom van mij ging in vervulling ik ben nog nooit zo blij geweest met een operatie!!! dr.stevens kwam langs om nog even alles door te nemen en te tekenen op mijn lichaam ik had alle vertrouwen in hem en ik voelde mij heel rustig van binnen. Na ruim twee uur later lag ik in mijn kamer ingepakt met broek en korset en ik had geen pijn ik voelde mij heel goed .

De verpleegsters waren echt geweldig ik moest een nachtje blijven, en er werd erg goed voor mij gezorgd de volgende dag mocht ik uit bed toen ik ging staan had ik wel een beetje pijn niet van mijn buik maar van de liposuctie van mijn benen.Toen ik thuis kwam was ik zo nieuwsgierig ik moest even kijken ,nou ik wist niet wat ik zag wat een verbetering ik moest janken van geluk nu al helemaal geweldig en dat al na een dag en het werd alsmaar mooier !! Mijn buik is helemaal plat mijn vet is op de plaatsen waar teveel zat verdwenen, ik zit weer lekker in mijn vel en daar heb ik het voor gedaan en ik heb er geen seconde spijt van ,ik zou tegen de mensen die nog twijfelen of je het wel zou doen willen zeggen GA ERVOOR .

Ik ga 30 januari voor een liposuctie van mijn maag weer terug naar dr.stevens en dan is alles wat ik wilde gedaan. Tegen dr.stevens heb ik persoonlijk vertelt hoe blij ik ben met het resultaat , voor mij kan hij niet meer stuk ik vind als je zo'n goed werk kan afleveren ben je een hele goede plastich chirurg alle lof voor u.

buikwandcorrectie liposculpture buik vrouw - drstevens.nl

buikwandcorrectie liposculpture buik vrouw - drstevens.nl

Buikwand correctie | drStevens.nl KR, 44 jaar | drStevens.nl