Make Appointment eBook for professionals

Vervanging borstprothese

Tien jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten bij een andere kliniek. De implantaten die ik had laten inbrengen voelden al na korte tijd onnatuurlijk aan. Aan de bovenkant van de borst was duidelijk een rand te voelen.

vervanging borstprothese vrouw - drstevens.nl

Verder zaten er bobbels zowel aan de zijkant als onderkant van beide borsten. Dit zorgde ervoor dat ik tot twee keer toe een mammografie heb laten maken. Uitslag gaf aan dat het slechts de protesen betrof. Op het zicht was niets te zien, echter bij aanraking voelden de borsten nep aan.

Toen ik de implantaten liet vervangen had ik de wens dat mijn borsten weer natuurlijk aan zouden voelen en er "echt" zouden uitzien. Ik heb me dan ook bij een andere kliniek, te weten Bergman kliniek, wederom laten opereren.

Het resultaat voelde al direct anders aan: geen randen, geen voelbare implantaten, geen bobbels. Met andere woorden ze zien er niet alleen goed uit, maar voelen ook heel natuurlijk aan. Al met al ben ik erg te spreken over de de hele operatie, die ik heb laten uitvoeren door Dr. Stevens.

Mw. T Borstvergroting | drStevens.nl MV, 21 jaar, Borstvergroting | drStevens.nl