Make Appointment eBook for professionals

Carry B , 32 jaar

Reden van de komst
Al 10jaar lang liep ik met het probleem van "geen" borsten. Hierdoor voelde ik me niet lekker in me eigen lichaam zitten. Omdat me ouders een borstvergroting niet zagen zitten, heb ik allerlei middeltjes geprobeerd (natuurlijk zonder resultaat) om grotere borsten te krijgen.

borstvergroting siliconen-prothese 400cc vrouw - drstevens.nl

Na jaren dubben de stap naar een borstvergroting toch te hebben genomen zijn we (me vriend en ik) ons hierin goed gaan verdiepen. Na een informatieavond elders en een op me gemak stellend intake gesprek met Dr. J. Stevens van MCS was de beslissing snel genomen. We (Dr. Stevens en ik) gingen ervoor.

Hoe ik de borstvergroting heb ervaren:
Ik wist dat er lichamelijk een grote verandering zou plaats vinden, maar door het vertrouwen dat ik had in Dr. Stevens ging ik gerustgesteld op naar de grote dag !!.
Mijn kleine AA werd vergroot naar een volle C (ruwe Siliconen prothese van 400cc). Via een klein sneetje in de borstplooi zijn de protheses onder de spier ingebracht. Toen ik bij kwam was het wel even schrikken !! Wat waren ze vanaf boven gezien GROOT !!! Het herstel verliep spoedig (ook al stonden ze super strak) ik heb eigenlijk weinig last gehad en aan de grote (met tape) begon ik te wennen. Toen na 1 week het tape eraf mocht en de hechtingen eruit werden gehaald (ging bijna van me stokkie) wist ik niet hoe snel ik naar huis wilde om het resultaat te bekijken en te gaan DOUCHEN !
Bij de volgende controle gaf ik aan dat ik het idee had dat me rechter borstplooi hoger zat. Dr. Stevens gaf aan dat ik voor het juiste resultaat moest wachten tot ca.6mnd. na de operatie. De borsten waren mooi vol en de tepels stonden precies op de zelfde hoogte. Toen ik in September voor controle terug kwam was Dr. Stevens tijdens het bekijken van de borsten het met me eens dat het resultaat niet 100% was en er zou een correctie operatie uitgevoerd gaan worden. Mijn rechterborst werd lager ingezet. Ook dit keer verliep het zeer voorspoedig en zoals jullie op de foto kunnen zien is het resultaat schitterend

Dr. Stevens heeft me niet alleen nieuwe borsten gegeven maar tevens van mij een andere Carry gemaakt, ik ben er super blij mee !

Technische details over de bovengenoemde operatie vindt u hier.

VvdH, 28 jaar | drStevens.nl MJ, 42 jaar | drStevens.nl