Make Appointment eBook for professionals

Vermoeidheid weg na Bovenooglid-correctie

Allereerst wil ik vertellen dat ik er ontzettend blij mee ben. Het is cosmetisch erg mooi geworden. Niet te rigoreus, maar subtiel. Mensen kijken wel, vragen zich misschien wel af, wat is er anders aan haar, maar niemand ontdekt w‡at het precies is. De vermoeide blik is erg verminderd en ook het vermoeide gevoel. Steeds m'n wenkbrauwen op moeten trekken, gaf vermoeidheid in m'n hoofd. 

bovenooglidcorrectie aangezicht vrouw - drstevens.nl

De wond zag er de eerste dagen heel beroerd uit, maar daar was ik voor gewaarschuwd. Ik had er dus alle vertrouwen in dat dat goed kwam. En dat was ook zo. Ik had het steeds goed gekoeld. Er kwamen onder mijn ogen wel wat zwellingen, maar geen blauwe plekken. Dus dat viel weer mee. Na een week zag het er al aardig uit. En voelde ik me al redelijk hersteld. Ik vond het de eerste dagen best heftig, maar het herstelde zich wonderbaarlijk snel. Ik heb er een week voor uitgetrokken en ben thuis gebleven. Maar ik heb ook in die eerste dagen geen spijt gehad. Ik ben vanaf het begin blij geweest dat ik heb doorgezet en eigenlijk alleen gedacht: ik had het eerder moeten doen.

bovenooglidcorrectie aangezicht vrouw - drstevens.nl

Ik hoop dat ik hierbij een klein beetje heb over kunnen brengen van wat uw bedoeling was. Ik neem aan dat het ook wordt gebruikt om anderen over de drempel te helpen of om ze een hart onder de riem te steken. Nogmaals dank voor uw geslaagde ingreep en veel succes met uw werk.

Halsface-lift zorgt voor strakke kaaklijn | drStevens.nl Super trots met een gezonde uitstraling | drStevens.nl