Make Appointment eBook for professionals

Halsface-lift zorgt voor strakke kaaklijn

Eindelijk! Ik mocht! Een paar jaar geleden had ik een afspraak gemaakt met dr. Stevens om te vragen of er iets aan mijn uitgezakte kaaklijn te doen was. In de spiegel zag ik een vermoeid gezicht met lijnen, uitgezakte wangen en rimpelnek. Deprimerend. Ik zag eruit als 70 maar voelde me 30. Ik stond alleen voor de spiegel om te zien welke kraag het best flatteerde, welke coltrui ik aan moest en hoe ik mijn vingers moest plaatsen om het gezicht op te trekken. Het liefst onttrok ik me aan alle sociale activiteiten. Hoe graag ik ook wilde, tijdens het oriënteringsconsult werd aangeraden twee jaar te wachten. Ik zou dan een volledige hals/facelift krijgen, de enige manier om de kaaklijn strak te krijgen.

hals-facelift lipofilling kaaklijn aangezicht vrouw - drstevens.nl

In die tussentijd werd lipofilling voorgesteld. Voor de operatie was ik niet bang. Ik kende en vertrouwde dr. Stevens. Wel zag ik op tegen de volledige narcose. Dat de mogelijkheid bestond de hals/facelift uit te voeren onder locale verdoving met lichte sedatie wist ik en heb ik voorgelegd aan dr. Stevens. Hij vond dit voor mij geen probleem. De ontvangst was hartelijk en professioneel. Na als eerste te zijn geopereerd mocht ik al aan het eind van de dag weer naar huis. De voor- en nazorg waren uitstekend. Eenmaal thuis was de gekochte paracetamol niet nodig. Lang koelen met erwtjes, een maand zittend slapen met veel kussens, lange tijd je hoofdband dragen, blauwe plekken, een week je haar niet wassen, maanden een dove, trekkende, jeukende en gevoelige huid, een aantal maanden niet wrijven over je wangen, kleine bultjes van onderhuidse hechtingen; ok, wat ongemakkelijk maar het hoort allemaal bij en was voor mij geen probleem. Het is tenslotte een operatie en geen schmink-partij. Ik had er vier weken vrij voor genomen. Helaas kreeg ik na een paar dagen onverwachts een ontsteking. Ondanks dat dit plaats vond in de vakantieperiode van dr Stevens, werd ik direct geholpen en kreeg voor de zekerheid zijn 06nummer mee. Wel heb ik de meegegeven hoofdband vervangen door een ouder model dat ik nog had, aangezien de inkepingen mijn oren teveel afknelden. Nu, na een jaar gebruik ik 's nachts nog regelmatig de hoofdband, wrijf nog niet echt over de wangen en klop er nog steeds sunblock in. Het resultaat is verbluffend, en overtreft al mijn verwachtingen. Mijn hals/kaaklijn is fantastisch!!! Weer even mooi en strak als toen ik 30 was. En zo natuurlijk dat niemand merkt dat ik geopereerd ben of vraagt of ik 'iets heb laten doen'. De grootste complimenten kreeg ik toen ik naar Jordanië reisde met mijn zoon van 28. De kamers met tweepersoonsbed moest ik steeds laten omzetten in kamers met twee persoonsbedden. Ik reisde immers met mijn zoon en niet een echtgenoot! Tot verbijstering van de staf die me niet geloofde. Was ik soms een kind toen ik hem kreeg? Ik heb maar niet gevraagd aan mijn zoon wat hij hiervan vond. Of het 'psychologisch' is of niet, elke keer als ik mijn hoofd draai, heb ik het gevoel dat het allemaal lichter is geworden. En op avondjes vraagt men mij jaloers: "wanneer word jij nu eens oud?" Niet dus. Mijn geheim? Jeroen Stevens..

hals-facelift lipofilling kaaklijn aangezicht vrouw - drstevens.nl

Het laatste wat ik wilde was een marijke helwegen effect! | drStevens.nl Vermoeidheid weg na Bovenooglid-correctie | drStevens.nl