Make Appointment eBook for professionals

Van E lipofilling van een litteken

Wat ik vooraf wilde was het aantal acné littekens op vooral mijn wangen, zeker de rechterwang, tot nul reduceren. Toen dat niet voor 100% mogelijk bleek in elk geval de littekens flink laten vervagen. Daarnaast zou het laten verdwijnen van de eerste rimpels een mooie bijkomstigheid zijn.

lipofilling aangezicht litteken wang man - drstevens.nl
Inmiddels zijn er twee lipofilling behandelingen uitgevoerd. Over de behandeling zelf kan ik kort zijn: die mogen van mij onder volledige narcose.
Het uiteindelijke resultaat schijnt pas over zo’n twee maanden zichtbaar te zijn, maar tot nu toe is een z.g.contourverbetering en het vervagen van de littekens het meest opvallend. Gek genoeg zijn een aantal rimpels niet verdwenen. Terwijl een diepe put in mijn rechterwang inmiddels bijna egaal is. Persoonlijk vond ik het resultaat in de periode vanaf drie dagen tot een week na de behandeling het mooist. De ergste zwelling was toen weg, maar ook alle kleine oneffenheden en lijntjes. Terwijl het er niet onnatuurlijk of opgezwollen uitzag. Na zo’n anderhalve week verdween dat resultaat en kwamen toch weer de diverse putjes en groeven in beeld. Zei het iets minder prominent. Dat wel …

Mw. H Hals-facelift met lipofilling | drStevens.nl De heer N, verjonging door lipofilling | drStevens.nl