Make Appointment eBook for professionals

De heer N, verjonging door lipofilling

Mijn wens vooraf om een jeugdiger bekkie te krijgen (vitaler, krachtiger, frisser) is absoluut gelukt.
Effect is verbluffend. Was met name in eerste instantie gefocussed op mijn "ellendezakken" (plooien tussen neus-wang-mondhoek). Dit gebied is al aanzienlijk verbeterd, echter wens hier nog wel wat extra correctie. Evenals nog wat puntjes op de i (nog iets extra vet) bij lippen en fronsrimpels
Voorhoofd, ogen en lippen is allemaal erg mooi geworden. Dit allemaal op jouw deskundige advies. Volume doet erg veel met je algehele voorkomen!
Je moet wel geduld hebben voor het uiteindelijke resultaat (toch wel 8 weken opgezwollen gezicht gehad in mijn geval), maar het is het zeker waard geweest.

lipofilling aangezicht verjonging man - drstevens.nl

Om het even netjes af te maken, hier mijn ervaring over de behandeling.
Behoor absoluut bij de tevreden klanten van je. Heb er wel drie behandelingen in 2 jaar tijd voor nodig gehad om helemaal tevreden te zijn, maar dat heeft denk ik meer met de "verslaving" van het er steeds beter uit gaan zien te maken, dan met de kwaliteit van je werk....
De 1e behandeling was een enorm groot verschil; ik was dan ook erg leeg in m'n gezicht.
De 2e behandeling was omdat ik over een paar dingen nog niet helemaal tevreden was.
De 3e behandeling was voor de puntjes op de i, hoewel dat meer mijn puntjes waren dan die van jou. Het was namelijk al mooi, ik wilde alleen van de 7 een 9 maken.

lipofilling aangezicht verjonging man - drstevens.nl
Waar ik vóór de behandeling altijd of goed of iets ouder werd geschat, en vaak de vraag kreeg of ik moe was, word ik nu steevast 37, 38, 39 geschat. En dat is met 47 jaar natuurlijk best leuk!

lipofilling aangezicht verjonging man - drstevens.nl
Mocht je in de toekomst nog een x een beroep op me willen doen (congres oid, interview, testpersonen), laat het me maar weten. Praten kan altijd!

Bedankt Jeroen, goed stuk werk!

Vriendelijke groet,

Van E lipofilling van een litteken | drStevens.nl MACS-lift & lipofilling, mv Z | drStevens.nl