Make Appointment eBook for professionals

Roos krijgt een lipofilling en onderooglid- correctie

Al een aantal jaar ergerde ik mij aan die "wallen" zoals ik ze noemde. Ook vond ik dat mijn gezicht het laatste 1.5 jaar sneller ouder werd dan mijn lichaam en geest. Kortom mijn gezicht paste niet meer bij hoe ik me voelde. Na een grondig onderzoek naar de beste arts besloot ik de stap te nemen voor een onderooglidcorrectie bij dr. Stevens. 

onderooglidcorrectie lipofilling wallen aangezicht vrouw - drstevens.nl

Op 10 dec. was het dan zover. Ik was bloednerveus maar kreeg gelukkig een kalmerend middeltje.

Eenmaal op de operatie tafel heb ik me volledig over gegeven. Ik had alle vertrouwen in dr. Stevens. De lipofilling vond ik behoorlijk heftig. Gelukkig was er bezoek uit India? dat zorgde voor wat afleiding omdat dr.Stevens deze mensen precies uitlegde hoe en wat hij aan het doen was. Wat ik zelf ook heel interessant vond. Mijn gezicht was behoorlijk opgezwollen en blauw van de stift. Toen ik de volgende morgen in de spiegel keek zag ik een alien, miss E.T. zo stelde ik me aan mezelf voor. Mijn gezicht was asymmetrisch, dik, blauw, paars en me ogen waren dieprood. Pijn viel mee maar eerste week was toch wel afzien. Daarna ging het met rap tempo vooruit. Na 8 dagen de hechtingen eruit en het resultaat was prachtig. Wat een kunstenaar die man! Op 31 dec. waren de blauwe plekken verdwenen en was ik alleen nog een beetje geel op de wangen.

Ik ging tevreden met m'n vollere gezicht en zonder wallen het nieuwe jaar in. Helemaal blij.

Nu 3 maanden later, pas bij dr.Stevens op nacontrole geweest. Helaas ben ik mijn vet (wat ik had mee gekregen) kwijt en kon er zodoende niet bijgewerkt worden. Daar baal ik enorm van want onder mijn rechteroog is toch weer wat hang "diepte". Ook zijn de groeven bij mijn neus/mondhoek weer meer zichtbaar. De lipofilling vond ik het mooist na 15, 20, 30 dagen. De onderooglidcorrectie is heel mooi gedaan, heel natuurlijk maar jammer dat er onder me rechteroog toch weer iets van "diepte" is.

Hierbij een close-up:

onderooglidcorrectie lipofilling wallen aangezicht vrouw - drstevens.nl

Ooglidcorrectie en weer mijn oude volume en huid | drStevens.nl Mevrouw K krijgt een hals-facelift en lipofilling | drStevens.nl