Make Appointment eBook for professionals

Mw O, S-lift met lipofilling

Ongeveer 6 jaar geleden was ik voor het eerst bij dokter Stevens in Den Haag. Ik heb ca.10 jaar geleden een zwaar auto ongeluk gehad waarbij ik een groot litteken op mijn rechter wang had en daardoor was mijn wang behoorlijk ingevallen. Mijn wens was op dat moment een reconstructie van het litteken en verbetering van mijn hamsterwangen.

s-lift lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl
De oplossing was volgens dokter Stevens: een S-lift met lipofilling. Dokter Stevens hield een zeer overtuigend verhaal en ik dacht op dat moment als iemand het moet gaan doen dan is hij dat. 

Het heeft uiteindelijk nog drie jaar geduurd voordat ik zover was. Dokter Stevens heeft de S-lift en de lipofilling uitgevoerd. Direct na de operatie schrok ik me helemaal gek want mijn hoofd was behoorlijk opgezet. De eerste paar weken was ik ingezwachteld en na een week of twee mocht het verband eraf. Ook toen zag ik er nog "bol" uit. Ik was toch behoorlijk in paniek want ik vond het nog niet verbeterd, eerder verslechterd. Bovendien stond mijn trouwerij voor de deur en ik vond het toch wel heel belangrijk om er die dag behoorlijk uit te zien. Uiteindelijk is dit goed gekomen, al had ik nog steeds niet het gevoel dat het mijn gezicht was. Bij een controle zei dokter Stevens dat ik er minimaal een jaar tot anderhalf jaar voor uit moest trekken om het resultaat goed te kunnen beoordelen.

s-lift lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl

Mijn gezicht is goed gekomen, in ieder geval waren mijn zogenaamde hamsterwangen verbeterd en de linkerkant van mijn gezicht ziet er mooi uit. De reconstructie van het litteken op mijn rechter wang was nog steeds niet helemaal naar mijn zin. Dokter Stevens zei mij toen dat het verstandig was om nog wat lipofilling te doen aan beide kanten van mijn gezicht om zo meer evenwicht in mijn gezicht aan te brengen, omdat het heel normaal is dat er meerdere behandelingen nodig zijn om de recontructie van het litteken optimaal te laten zijn. Dus vorig jaar januari heeft deze ingreep plaats gevonden.

s-lift lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl
Nu ruim twee jaar later kun je duidelijk zien dat het litteken erg verbeterd is en eigenlijk niet meer opvalt en dat de linkerkant van mijn gezicht er perfect uitziet. Daar ben ik dus heel blij mee. Wat mij nog steeds stoort is de dikkere wang aan de rechter kant. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dokter Stevens ook dit mooier kan maken. Mijn verhaal wordt dus vervolgd.

Ooglid correctie bij Gewoon mooier | drStevens.nl Mw. H Hals-facelift met lipofilling | drStevens.nl