Make Appointment eBook for professionals

JW, Voorhoofdslift en ooglidcorrectie

Wens

Al jaren (zeker 10 jaar) had ik last van vermoeide, zware ogen. Soms pas vanaf de namiddag, maar vaak al ’s ochtends. Er was geen duidelijk verband met stress, vermoeidheid in het algemeen of een korte nacht in het bijzonder. Het begon me bovendien op te vallen dat meer mannen in de familie net als ik met uitgezakte oogleden rondliepen.

voorhoofdslift ooglidcorrectie aangezicht man - drstevens.nl

Via mijn huisarts kwam ik eindelijk, op 50jarige leeftijd, bij een deskundige terecht. Dokter Stevens van Bergman Clinics beloofde mijn oogleden op te trekken, maar raadde me aan meteen mijn wenkbrauwen en voorhoofdhuid “mee” te laten liften. Alleen dan zou de druk op mijn ogen echt verdwijnen. Hij zette me voor een spiegel en liet zien hoe mijn gezicht zou veranderen door met zijn vingers de huid hier en daar omhoog te duwen. Het resultaat leek me de moeite waard. Dokter Stevens benadrukte dat dankzij zijn techniek bij de ingreep ik er beslist niet geopereerd uit zou gaan zien.

Het resultaat

Twee weken na de operatie werden de hechtingen van de oogleden verwijderd en weer twee weken later de krammetjes aan weerszijden van mijn voorhoofd. Na twee maanden was de tijd gekomen om samen met dokter Stevens het eindresultaat te beoordelen. Daarbij werden ook de foto’s bekeken die Bergman Clinics vlak voor de operatie van mijn gezicht had gemaakt. Over het resultaat kan ik duidelijk zijn: dat was verbluffend. De zware ogen zijn echt helemaal verleden tijd. Maar ik zie er ook nog eens jonger, frisser en energieker uit, op een volstrekt natuurlijke manier (dus inderdaad niet “geopereerd”). Bij het eindgesprek vertelde ik dokter Stevens van mijn ervaringen. Mijn gezichtsuitdrukking is een stuk vriendelijker geworden. Dat hoor ik niet alleen van vrienden en bekenden, maar merk ik ook bijvoorbeeld bij de kassa in de supermarkt: mensen zijn echt vriendelijker en meer op hun gemak bij me.

Waarom heb ik dit niet veel eerder laten doen!!!

RTL4 - Trend watching - Altijd jong | drStevens.nl  I.J, Halslift | drStevens.nl