Make Appointment eBook for professionals

RTL4 - Trend watching - Altijd jong

Trend watching bij RTL4: ik voelde me natuurlijk vereerd toen ik a-titre-personel werd gevraagd mee te werken aan het nieuwste trendwatcher programma van RTL4: 'Altijd jong!' Bij een man, voor de TV, de nieuwste trends in de plastische chirurgie van het aangezicht!

hals-facelift trend-watching aangezicht man - drstevens.nl

Mannen willen uiteraard ook hun vitale krachtige uitstraling vasthouden. Uiteraard zonder een geopereerde indruk te maken. Natuurlijk, krachtig, niet vermoeid ..

En de nieuwste methodes van nu kunnen dat waarmaken! Daar was ik inmiddels wel van overtuigd, de laatste 3 tot 5 jaren wordt steeds meer duidelijk dat het echt beter kan dan we het vroeger deden .. mits we maar de nieuwste technieken en inzichten gebruiken. Er is namelijk echt veel veranderd en vooral verbeterd dit keer! Beter begrip over de echte oorzaak van het ouder wordende gezicht, de samenhang tussen hang, volumeverlies en huidkwaliteitsverlies en krachtiger technieken gebaseerd op deze aangepaste inzichten met een korter hersteltijd voor een 'ongeopereerde' uitstraling .. het 1.2.3.dimensionaal concept en biologische cosmetische chirurgie .. ik vertel het iedereen die het horen wil - haha !

Op de vraag van mediaproductions van RTL4, die met alleen maar de nieuwste trends in de gezondheidszorg een innovatief programma wilden maken voor de bewuste vrouw en man van nu - 'Altijd Jong.tv' - zei ik natuurlijk meteen: 'JA - tuurlijk !! - wordt TOP' ..

En of het gelukt is om 'zelfs' bij een man door facelift + lipofilling + groeifactoren uit eigen bloedplaatjes een ongeopereerde vitale energieke uitstraling te maken ?? Herbleef de uitzending van dit flitsende programma en beoordeel zelf !

hals-facelift trend-watching aangezicht man - drstevens.nl

hals-facelift trend-watching aangezicht man - drstevens.nl

MACS-Lift , I.M., 49 jaar | drStevens.nl JW, Voorhoofdslift en ooglidcorrectie | drStevens.nl