Make Appointment eBook for professionals

Dankzij Lipofilling meer mezelf

44 jaar en helemaal niet blij met mijn altijd vermoeide en boze uitstraling, ook als ik prima uitgerust was. In overleg met Dr. Stevens besloten een voorhoofdslift onder volledige narcose te doen. Hoewel de narcose mij tegen viel, misselijk en gedesoriĀ‘nteerd, was de pijn vanaf de eerste dag prima te dragen met alleen wat aspirine. Al binnen 2 weken zag ik grote verbetering, ondanks dat mijn gezicht nog erg blauw, dik en gespannen was. Niet alleen qua uiterlijk was ik enorm opgeknapt, maar ook de hoofdpijnen ten gevolgen van het optrekken van mijn wenkbrauwen omdat mijn bovenoogleden zwaar over mijn ogen hingen, waren verdwenen. Na 6 weken was al het ongemak verdwenen en zag ik er frisser uit dan ik in jaren had gedaan. In de leeftijd van 49 jaar weer terug gegaan en besloten we in 2 delen: een midfacelift onder plaatselijke verdoving, in combinatie met lipofilling en binnen een jaar -rond mijn vijftigste- de wallen onder mijn ogen weg te halen. Ook hier weer in combinatie met lipofilling.

midfacelift lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl

Het resultaat:

Mooier dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Voor iemand van vijftig zie ik er prima uit, mijn hele uitstraling en mimiek is zachter en levendiger geworden. Ik heb meer expressie in mijn gezicht gekregen. Als ik blij ben, zie ik er blij uit, als ik boos ben zie je dat ook, als ik verdrietig ben, zie ik er verdrietig uit. Ik zie er uit zoals ik me voel. En dat is gewoon heel fijn!

Niets vervelend, moeilijk of pijnlijk geweest?

Jawel. Na de laatste ingreep heb ik onder mijn ogen een vervelende complicatie gekregen, mijn ogen raakten zwaar geĀ•rriteerd, uiteindelijk met stevige medicijnen was dit pas onder controle te krijgen. Wat me ook wel tegen viel, waren de prikken om vet uit mijn benen te halen voor de lipofilling. Hoewel ik plaatselijk verdoven eindeloos veel fijner vind dan een volledige narcose, was dit toch wel behoorlijk gevoelig.
Ik was voor elke ingreep erg nerveus, maar de lieve en vooral begripvolle zorgzaamheid van het hele team heeft me er prima doorheen gesleept.
Ik voel me geen ander mens, maar meer mezelf. Great!!!

Endoscopische voorhoofdslift & bovenooglid- correctie | drStevens.nl Nieuwe frisse uitstraling geeft fijn gevoel | drStevens.nl