Make Appointment eBook for professionals

Al geruime tijd was ik bezig met mijn armen

Armen na liposuctie - drStevens

Al geruime tijd was ik bezig met mijn armen. Al meer dan vijf jaar deed ik shirtjes aan met lange mouwen omdat ik niet tevreden was met ze. Ik vond ze veelste dik en groot in verhouding met de rest van mijn lichaam. Na een aantal jaren had ik besloten om specifieke kracht oefeningen te doen voor mijn armen. Het gevolg hiervan is dat het vet wel wat minder werd maar wel dat mijn spieren groter werden en de arm spier +vet kreeg en dus nog iets groter werd. Ik zat er zo erg mee dat ik via een kennis, tevens bekende van de Bergman kliniek te horen kreeg wat een arm liposuctie nou eigenlijk precies was. Ik was meteen helemaal enthousiast. Ik heb die keuze ook echt gemaakt op grond van dat ik er echt mijn best voor had gedaan met trainen maar dit geen resultaat zou gaan opleveren wat ik voor ogen had. Aan de hand van het gesprek met deze kennis heb ik een afspraak gemaakt met Dhr Stevens. Dit was in mijn ogen een heel fijn gesprek waarin hij ook heel duidelijk aangaf wat de realistische mogelijkheden zouden zijn.

Ongeveer 5 weken later want ik kon niet eerder vanwege de studie, is de operatie uitgevoerd. Ik moest op de dag zelf een uur van te voren aanwezig zijn, werd vriendelijk begeleid tot aan de operatiekamer. De operatie heeft bij mij onder plaatselijke verdoving plaatsgevonden en dit was een groot succes. Uiteraard is de narcose/verdoving aanbrengen toch gevoelig maar zeker te doen. De operatie zelf voel je helemaal niets van. De geavanceerde canulen die ongeveer maar zo 3 a 4 mm dik en ongeveer 30 cm lang zijn zetten de liposuctie in zijn werking. Ik heb de operatie als, nou gezellig wil ik het niet noemen, maar het was ook niet bepaald vervelend. Ik had altijd gedacht dat het onwijs pijn zou doen en onprettig zou zijn. Ik kan je vertellen dat als je ergens heel erg mee zit en je ziet het gewoon letterlijk slinken dat dit heel fijn is om te ervaren. Achteraf kreeg ik verband om mijn armen. Hiermee heb ik ruim 48 uur moeten lopen en daarna mocht het er al af. Het enige vervelende was het rode vloeistof wat uit de wondjes loopt. Dit word tijdens de liposuctie ingebracht namelijk en komt door de kleine gaatjes die gemaakt zijn naar buiten. Dit houdt binnen 24 uur op. Je zou denken dat de arm erna helemaal blauw zou zijn, maar dit was voor mij totaal niet het geval. Ik had Arnica tabletten gebruikt drie weken daarvoor en was voortijdig al begonnen met extra vitamine C te slikken.

Het resultaat is er na. Mijn huidplooi meting was 14mm en is nu, schrik niet naar 3 mm gegaan. Dat is toch ruim 1 cm vet wat er gewoon af is. Momenteel ben ik nu bijna 2 maanden verder en functioneer weer gewoon normaal. Er zit nog een beetje vocht in maar dat is alles. Ik geef in het dagelijks leven naast de studie veel spinninglessen en ik dacht dat ik geen les kon geven voor langere tijd. In de eerste 2 weken heb ik echt rustig aangedaan. Alles kon ik doen alleen wel met beleid en geen zware inspanning of zwaar tillen. Daarna kon ik na 2 weken weer spinnen. Met krachttraining heb ik het rustig aangedaan. Na ongeveer 6 weken had ik zoiets van. Ik ga weer trainen. Het is de eerste vier weken toch wel een gevoelige plek zeker als iemand je vastpakt bij je arm of tegen je arm aanstoot maar dat word in de weken daarna echt minder.

Arman na liposuctie - drStevens.nl

Dokter Stevens is een hele vriendelijke realistische man die mij tijdens de operatie en nabehandeling heeft gerustgesteld. Ik heb het proces rondom de liposuctie als prettig ervaren. Personeel van de Bergman Kliniek is heel vriendelijk en attent. Dokter Stevens heeft een prima operatie uitgevoerd waar ik nu al tevreden over ben. Voor mensen die ook overwegen om een liposuctie op de bovenarmen te doen dan zou ik het zeker overwegen. Ik ben ook pas 25 jaar en een nuchtere meid maar ik zat hier al zolang mee en ik heb van alles geprobeerd om het te verminderen maar soms houdt het op. Ik heb tot op de dag van vandaag absoluut geen spijt er van en ben superblij dat ik de stap gezet heb.

Handverjonging d.m.v. lipofilling | drStevens.nl Behandeling aan de armen | drStevens.nl