Make Appointment eBook for professionals

Geen hangende borsten meer

Ik ben 42 jaar en vind mijn uiterlijk belangrijk. Ik heb een eigen sportschool en ik zie mijzelf als het visitekaartje van de sportschool.

Met de vele lessen en sporten die ik beoefen waren mijn borsten meer gaan hangen, dus wilde ik een borstlift en hierbij ook een bovenooglid correctie.

12 jaar gelden heb ik een borstprothese in de borsten laten plaatsen boven de spier.

borstlift prothese vrouw - drstevens.nl

Het advies van Dr.Stevens: de oude protheses vervangen en een borstlift de nieuwe prothese onder de borstspier te plaatsen. Het fijne aan Dr.Stevens is dat hij goed luistert naar wat je wensen zijn een duidelijke uitleg geeft over hoe en wat je kunt verwachten. Dit geeft een zeer vertrouwd gevoel,

12 juni 2013 heb ik de bovenooglidcorrectie en borstlift met prothese laten doen bij Dr.Stevens.

Gezonde voeding vind ik belangrijk! Om mijn lichaam voor te bereiden op de operatie heb ik extra vitamine C ingenomen en Arnica druppels. Een gezond lichaam, geeft goed herstel. De dag van de operatie liep buiten gewoon goed ik heb 1 nachtje in de bergmankliniek geslapen.

Verzorging prima en de pijn was goed te doen. Om zwelling aan de ogen te voorkomen heb ik drie dagen om de twee uur gekoeld, als ik ‘s nachts wakker werd begon ik ook met koelen van de ogen. Na 1 week liep ik al weer op straat en was het nauwelijks te zien. Met mijn borsten ben ik heel erg blij. Het resultaat is bijzonder mooi geworden en ik geniet van de bikini tijd. Geen hangborsten meer, kleding valt mooier en ik voel me een stuk fijner! In de eerste twee weken na de operatie heb ik ook echt niets gedaan …veel rusten, gezond eten, hoog in de vitamines! 6 weken later kon ik bijna al mijn sporten weer oppakken... wel in een lager tempo en met wat minder gewicht beginnen, maar als je luister naar je lichaam voel je wat je aankan. Er zijn nu drie maanden voorbij. Nog steeds smeer ik met de litteken crème van Bergman en het resultaat is top! Mijn litteken rondom de tepels is nauwelijks te zien en ook het litteken verticaal naar beneden naar de borstplooi toe is nog maar beetje zichtbaar. Mijn vriendinnen moeten goed kijken omdat het nauwelijks zichtbaar is. Als er iemand twijfelt over Dr.Stevens neem ik dit graag voor je weg....... een fijne dokter met passie voor zijn vak ,dit merk je aan alles.

De zorg en aandacht is groot...zo ook zijn talent in zijn handen. Bedankt Dr.Stevens!

borstlift prothese vrouw - drstevens.nl

Spannende ervaring met super resultaat! deel 1 | drStevens.nl  Na 2 zwangerschappen weer mooie volle borsten | drStevens.nl