Make Appointment eBook for professionals

Borstvergroting na zwangerschap

'Na de geboortes en het borstvoeding van 3 kindjes, waren mijn borsten dusdanig in volume afgenomen dat ik van een volle b-cup naar een lege, hangende a-cup ben gegaan. Mijn borsten pasten niet meer bij mijn lichaam dat na de zwangerschappen door sporten weer in goed in vorm was gekomen. Mijn wens was dus eigenlijk weer het terugkrijgen van mijn 'oude' borsten.

borstvergroting prothese 350cc vrouw - drstevens.nl

Na een eerste consult met dr. Stevens werd me duidelijk dat dat niet mogelijk maar was wel een resultaat dicht in de buurt van mijn ideaal. Een vergroting met een middelgrote high-profile prothese zou de hangende borsten zodanig vullen en liften dat een borstlift niet nodig zou zijn. Dr. Stevens adviseerde een prothese van tussen de 350 en 400 cc.

Toen de grote dag daar was, twijfelde ik nog over de grootte (het aantal cc 's). Bij mijn lichaam paste niet al te grote borsten vond ik. Voor de operatie vroeg ik dr. Stevens dus of hij een prothese van maximaal 350 cc wilde gebruiken, niet groter. Toen ik na de operatie wakker werd, was ik al gelijk tevreden met het resultaat. Nadat de zwelling en de blauwe plekken weg waren, vond ik het resultaat alleen nog maar mooier. En nu na 3 maanden ben ik er helemaal aan gewend. Ik vind ze totaal niet te groot en ik vind ze erg goed bij mijn lichaam passen. Het is in feite niet te zien dat ik een vergroting heb gehad, zo natuurlijk oogt het. Met andere woorden: ik ben helemaal tevreden.'

borstvergroting prothese 350cc vrouw - drstevens.nl

Mw. G Borstvergroting | drStevens.nl Mw. T Borstvergroting | drStevens.nl