Make Appointment eBook for professionals

Spannende ervaring met super resultaat! deel 2

Mede doordat ik in de overgang geraakte en dus een bepaalde leeftijd had bereikt vond ik dat ik last kreeg van wallen onder mijn ogen en de huid onder mijn kin was ook dusdanig verslapt dat ik hier al een hele poos over aan het nadenken was. Maar ja om de stap te zetten is niet gemakkelijk en voordat je er daadwerkelijk klaar voor bent gaat er ook weer een periode van dubben vooraf. Veel surfen op internet en veel verhalen gelezen over goede en minder goede ervaringen toch maar 2 afspraken gemaakt bij twee verschillende klinieken.

macs-lift onderooglidcorrectie lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl

Omdat ik ook wat afgevallen was en een slank postuur heb met weinig borstvorming in aanleg waren mijn borsten dus nog kleiner en slapper geworden en aangezien ik me nog jong voel, heel sportief ben redelijk veel sport en me voornamelijk vrouw wil voelen heb ik dit ook meegenomen in mijn gesprek. Ik wilde voor mijn Sarah worden, dus voor mijn vijftigste, dit graag realiseren zo van nu doe ik het, wil ik het en kan ik het nog en dan ook maar gelijk alles tegelijk.

Uit ervaringen die ik gelezen had en uit de gesprekken en adviezen die ik gekregen heb, heb ik de operaties laten uitvoeren op 1 augustus 2013 door Dr. Jeroen Stevens van de Bergmann Kliniek in Den Haag. 

Bij mij is een MACS-lift met onderooglid correctie uitgevoerd en lipofilling en tegelijkertijd een borstvergroting.

1 augustus, behoorlijk zenuwachtig, het was bloedheet volop zomer werd ik na de operatie die 3,5 uur had geduurd wakker uit de narcose. Ik was nog nooit onder narcose geweest en dat was me 100 procent meegevallen, maar de periode die volgde heb ik als een hel ervaren. door de zwelling die naar mijn keel zakte en door de hitte van de zomer kon ik bijna niet slapen en had ik steeds het gevoel als ik even in slaap zakte dat ik dood ging, geen adem meer kon halen. En hoe monsterlijk ik eruit zag na de operatie, ik dacht dit gaat nooit meer goedkomen. Wat heb ik een spijt gehad en vaak gezegd dit nooooit meer. Maar ja nu inmiddels een half jaar verder is dit allemaal vergeten en vergeven en mag ik met het resultaat zeer tevreden zijn. Ik heb mooie borsten gekregen en mijn gezicht ziet er ook weer goed uit, ik heb een jongere uitstraling gekregen. En het belangrijkste is natuurlijk ook hoe ga je er mee om, je uitstraling je verzorging en in dat alles ben ik zeer tevreden, ik krijg regelmatig complimenten en dat zegt genoeg toch!!!

macs-lift onderooglidcorrectie lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl

macs-lift onderooglidcorrectie lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl

macs-lift onderooglidcorrectie lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl

Frissere uitstraling die bij leeftijd past | drStevens.nl Het laatste wat ik wilde was een marijke helwegen effect! | drStevens.nl