Make Appointment eBook for professionals

Partyjaren aanpakken

 
Beste Dr. (Jeroen) Stevens,
 
De wens voordat ik bij de kliniek in Vlaardingen kwam was: De party-jaren een beetje terugdraaien. Een beetje terug in de tijd.
Van mijzelf al niet te veel spek, maar in het gezicht was het goed te zien dat deze jaren hun stempel hadden achter gelaten.
 
Eenmaal op gesprek ging het vlot, net als Dr. Stevens zelf. Een vlotte man met een vlotte babbel, maar al heel snel duidelijk voor mij:
Weten waar je het over hebt. Ik was al op een andere plek geweest, maar dit gesprek was doorslaggevend.
 
Lipofilling. Lichaamseigen vet, van de ene plek naar de andere, een duidelijk verhaal EN! Het meest natuurlijke. Helemaal passend op het pad wat ik op dit moment bewandel.
Geen chemische middelen meer die in mijn lijf komen. 
 
Ik kon gelukkig HEEL snel terecht door een uitvaller een week later en de beslissing diezelfde avond nog gemaakt. Het kwam allemaal (bijna) te mooi uit.
De ingreep ging net zo snel als dat hij spreekt (nogmaals, helemaal in mijn straatje) en voordat ik het wist lag ik in de recovery.
De broeder aldaar was ook van: lekker snel naar huis, ook dat was perfect. Gelukkig kon ik ook daarvan weer snel naar huis.
 
De week erna zo’n beetje alle kleuren van de regenboog gezien (in mijn gezicht), maar qua pijn op de schaal van 10 een 5, dus goed te doen.
 
Vandaag voor de controle geweest en er lag nog een beetje van mijzelf in de kliniek ;) en deze kon nog wat aangebracht worden op plekjes waar nog nét wat bij kon. Tevreden weer de deur uit! Meer dan!
 
Leuk is om te vertellen, dat zo’n vier weken na de eerste behandeling ik weer een hoop cliënten mocht ontvangen in onze eigen praktijk. De eerste en mooiste opmerking: Heey! Je bent aangekomen!
En tot op heden is het vaak, wow, je ziet er goed uit! "Die andere planning qua werken wat je nu doet, doet je goed!" Ik zeg dan maar gewoon: Zeker! ;) 
 
Jeroen! (Dokter!) Je bent klasse! Ik zou je aan iedereen adviseren.
 
Ik heb niet zo heel veel foto’s van mijzelf, maar vond er nog 1 van 10 jaar terug, ik zie er nu jonger uit dan toen! Ik kan alleen maar dankbaar zijn. 
 
Met Harte groet,
 
Dennis.
Patrica Paay | drStevens.nl 56 jarige vrouw | drStevens.nl