Make Appointment eBook for professionals

Ooglidcorrectie met facelift en lipofilling

ooglidcorrectie facelift lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl

Het is alweer 6 maanden geleden dat ik bij u onder het met mes ben geweest Mijn wens was een gladdere hals, ooglidcorrectie en de scherpe diepe lijnen naast m’n neus verzachten. Ben totaal niet nerveus als ik 1 sept.2011 12.00 uur naar de O.K. word gebracht.

Als ik wakker ben vraagt de verpleegster aan mij hoeveel pijn ik heb. Uit te drukken van 1 tot 10, ik geef een 2, meer pijn heb ik echt niet. Dan krijg ik thee met koekjes, die ik allemaal heb opgegeten, ik had natuurlijk een enorme trek, omdat ik een tijdje nuchter moest blijven als voorbereiding voor de operatie. Een lekkere koelpakking op m’n gezicht, echt heerlijk! Dr. Stevens komt even vragen of alles goed gaat, ik zie d’r niet uit zeg ik. Over 6 weken ben je me dankbaar zegt hij, en ik geloof hem. Om 19.00 uur rijdt mijn vriend me naar huis . Vanaf nu is het regelmatig koelen, elk uur 15 minuten om de zwellingen en blauwe plekken zo weinig mogelijk de kans te geven om mij nog lelijker te maken. Voordat ik ga slapen neem ik een paracetamol. De komende 2 weken slaap ik alleen, voor de rust en het herstel. Ik heb een goede nacht gemaakt. Voorzichtig met kleine hapjes m’n ontbijt genomen, het kauwen was pijnlijk. Vandaag mag ik eenmaal mijn haar wassen met Betadine shampoo, heerlijk. 

ooglidcorrectie facelift lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl

Ik ben nu 5 dagen verder en de pijn valt me nog steeds erg mee, 1 keer een heftige zenuw scheut. Het verband heb ik er afgehaald. 7 dagen na de operatie gaan de hechtingen van de oogleden er uit, het toont nu al veel beter. Bijna geen blauwe plekken meer, het is te camoufleren. Elke nacht draag ik nog steeds het steunverband en lig ik nog netjes halfzittend op mijn rug te slapen. De verzorgingsproducten van de Bergmann clinics die ik heb meegekregen komen heel goed van pas. Op de twaalfde dag zijn de hechtingen bij de oren er uit gehaald, ook weer pijnloos .U moet weten dat ik niemand van de ingreep had verteld! 5 weken na de ingreep, op een zondag kwam m’n schoonmoeder op bezoek, en zei dat ik er goed uit zag. 23 november nog een beetje lipofilling bij de kaaklijn, beetje venijnige prikjes. 10 december een groot feest, en een grote test, niemand heeft tot de dag van vandaag gemerkt, dat ik een S.lift, een ooglidcorrectie en een lipofilling heb gehad. Wel krijg ik veel complimenten, dat ik er heel goed uit zie . Ik kijk met plezier en een glimlach in de spiegel en ben heel blij met mezelf, en zeer, zeer tevreden . Dankbaar ben ik zeker Dr. Stevens. U had gelijk ik ben u zeker dankbaar, nog meer dan dat.

Hartelijke groeten Charlotte C. Geb. 1950

ooglidcorrectie facelift lipofilling aangezicht vrouw - drstevens.nl

Jos van 68 jaar en zijn ooglidcorrectie | drStevens.nl Bio Chirurgie voor mijn gezicht | drStevens.nl