Make Appointment eBook for professionals

Marjanne S, 44 jaar

Reden van de komst
Waarom ik bij 't kliniek terecht gekomen ben zal ik nu vertellen. Al enige tijd was ik ontevreden over mijn gezicht. Heb veel meegemaakt en dat was in mijn gezicht terug te vinden.

macs-lift bovenooglidcorrectie fronsrimpel aangezicht vrouw - drstevens.nl

Op een gegeven moment was 't zo erg alsof ik doodmoe was. Mensen schatte mijn leeftijd vaak ook hoger in en dat fleurt je ook niet op. Had ook hinder met kleding kopen. Mijn figuur laat 't toe om nog volop met de mode mee te doen maar als ik dan iets paste in de winkel stond 't erg leuk alleen mijn gezicht vloekte bij mjn figuur en kleding. Mijn gevoel was jong maar zodra ik in de spiegel keek klopte dat niet. Ik heb toen een afspraak gemaakt met het kliniek en kwam bij Jeroen Stevens terecht. Hij heeft mij goede adviezen gegeven wat we met mijn gezicht konden doen. Zijn advies was een MACS-lift en boven oog leden. Daarbij kwam hij met mogelijkheden om dan b.v de frons lijn gelijk aan te pakken. 

Hoe ik het heb ervaren: kort gezegd: mijn ervaring is bijzonder goed! De opvang en begeleiding in 't kliniek is erg goed. De dag van de opname moest ik nuchter komen en werd begeleid naar mijn kamer. Voor de operatie kwam Jeroen Stevens nog even langs om alles nog een keer door te nemen en je gerust te stellen. Na de operatie is er haast constant een verpleegster bij je. De pijnen van de operatie vallen 100 % mee. Het is een beurs gevoel maar de band om je hoofd geeft 't gevoel alsof je erg beschermd bent. De genezing gaat erg snel alleen het slapen op je rug gaat op den duur wel tegen staan. Nu 5 maanden verder ben ik heel tevreden met het resultaat. Het is nooit mijn bedoeling geweest om er jonger uit te zien dan mijjn leeftijd. Het ziet er heel natuurlijk uit en kan nog al mijn uitdrukkingen weergeven.

Kuiltjes in je wangen | drStevens.nl Wilma Nerrings, 42 jaar | drStevens.nl