Make Appointment eBook for professionals

Een natuurlijke facelift met eigen groeifactoren

facelift groeifactoren aangezicht vrouw - drstevens.nl

Mijn wens was, er zo uit te zien hoe ik mij voelde en niet wat ik in de spiegel zag. 

Ik keek Zondagmorgen naar "medisch specialist", "je lijf je leven", "gezond en mooi", etcetera. Dat bracht mij op het juiste spoor, ineens kwam een facelift in beeld waarbij lichaamseigen stoffen zoals groeifactoren en lipofilling worden gebruikt. Een afspraak gemaakt en besproken wat er zoal moest gebeuren. Het was best spannend en ook wel een beetje eng. 

Na de operatie vroeg ik om een spiegel en zag een breedbek-kikker-bekkie. Dat was wel even schrikken. Het is nu 6 dagen geleden, en ik voel me uitstekend. Ik lig wel elke dag 's middags even te slapen omdat de nachten een beetje kort zijn, last van mijn oren. Ik heb de eerste tijd mijn gezicht gekoeld, elk uur gedurende 10 minuten, met een cold-pack (erg prettig). Het voelt nog beurs, en het blauw gaat alweer over naar geel. Toch wel snel dacht ik. Het is nu 13 dagen geleden, en alles gaat redelijk goed. Mijn linker oor is nog dik en gevoelig.

facelift groeifactoren aangezicht vrouw - drstevens.nl

Maar over twee dagen ga ik weer naar de verpleegkundige die de laatste hechtingen eruit gaat halen. Ben erg benieuwd wat het eindresultaat zal zijn. Het is nu nog te vroeg, moet wel wennen aan mijn spiegelbeeld. Na 1 week zat ik weer op de fiets, met "enige" makeup. Na 2.5 week was ik weer paraat bij het zangkoor. Ondanks de makeup hadden zij het wel door, maar zeiden er niet veel over. Inmiddels is het 11 weken geleden. Ik ben blij met het resultaat, hoe het geworden is. Er is nog maar weinig van te zien, enige vage blauwe plekjes op de jukbeenderen. Wat makeup, de oorbellen in, en klaar. Met vriendelijke groeten, JK

facelift groeifactoren aangezicht vrouw - drstevens.nl

Een frisse blik op de wereld | drStevens.nl Hangende wangen | drStevens.nl