Make Appointment eBook for professionals

1.2.3.D - de kernpunten

Dr Stevens introduceert als eerste in 2008 het 1.2.3.Dimensionaal-concept. Precies uitgelegd hoe veroudering van het aangezicht maar uit 3 mogelijke oorzaken bestaat: of hang of huidschade of contour en volume verandering. Meteen is dan ook zijn oorzaak-gebaseerde aanpak ervan duidelijk. Onafhankelijk van voorkeur voor techniek, onafhankelijk van kosten of verdiensten, betrouwbare informatie.

1D - hang en lift

Het klinkt nu zo simpel en logisch, tuurlijk valt die appel recht naar beneden: 'De zwaartekracht´, toch? Maar we begrijpen er pas een kleine 300 jaar wat meer van en eigenlijk in de facelift chirurgie nog maar een dikke 15 jaar. Voorheen er werd er gemakkelijk naar opzij getrokken namelijk.


Alleen als er echt hang in het gezicht zit hoef je te liften, anders niet. Tegelijkertijd geldt ook: zit er echt hang in het gezicht dan helpt vullen niet, dan moet er iets tegen de zwaartekracht in verticaal omhoog om een natuurlijke fitte ongeopereerde uitstraling terig te geven.

2D - huidschade en reparatie

Iedereen heeft wel wat rimpeltjes. Niet iedereen vindt dat even erg en dat is natuurlijk prima. Nog sterker, een gezicht dat niet een beetje doorleefd is spreekt vaak minder tot de verbeelding. Maar schade die ongewenst is kan gerepareert worden: door uzelf !


Repareer jezelf is de visie achter het gebruik van reparatiecellen uit je eigen onderhuids weefsel in combinatie met signaalstofejs uit bloedplaatjes en eventueel een TCA-peeling.

3D - volume, contour en vulling

Jarenlang zeer onderschat, het belang van volume op de juiste plek in je gezicht.


Maar ouder worden geeft bij iedereeen verlies van volume, bij oogkassen, konen, de wang en tegelijkertijd krijg je vaak te veel volume op de hamsterwang of onder de kin.


Vulling teruggeven waar het je vitaliteit ondersteunt, met lichaamseigen vetcellen, dat is de essentie van het verhaal.