Make Appointment eBook for professionals

Daan krijgt een liposuctie bij zijn buik en rug

Omdat ik zelf fanatiek fitness en sport in zijn algemeenheid, ben ik toch wel gefocused op mijn lichaam. Ik vind uiterlijk belangrijk. Vroeger had ik een strakke buik en kon je een sixpack zien. Dat is al een lange tijd niet meer zo en aangezien ik de zwembandjes er niet kan aftrainen heb ik besloten om deze te laten reduceren.

liposuctie buik rug man - drstevens.nl

Het is allemaal snel gegaan ;binnen 2 weken een consult en binnen een maand lag ik onder het mes. Ik heb gekozen voor een plaatselijke verdoving. (achter,voor en zijkanten).Het enige wat Òvervelend is, is dat het wat prikt. De werkwijze van mijn dokter, drs. Stevens, bevalt mij wel : niet lullen maar poetsen. Zo is het allemaal ook gegaan waardoor je minder aan de pijn denkt.Je leest verhalen dat mensen de volgende dag naar het werk gaan. Dat is echt kul. Een week lang loop je moeilijk.Mijn hele buik streek en rug was blauw. Deze trok al bij na 2 weken.Na het douchen heb ik elke dag de koude kraan op de behandelde plekken laten stromen. Wellicht dat dat iets helptÉ Daarnaast heb ik altijd gezond gegeten: veel groenten, veel water, geen zout en vitaminen. Na 3 weken begon ik de elastische band halve dagen te dragen. Ik had het helemaal gehad met die band dus kocht een slim shirt. (slim-shirt.com) Dit kost zo'n 20E. Ik heb de kleinste maat gekocht die ik alleen via mijn benen kon aantrekken. Ik heb hem niet als shirt gedragen maar als buikband. Thuis heb ik de elastische band zo vaak mogelijk gedragen tot 6 weken na de operatiedag. Hierbij heb ik weleens dagen overgeslagen maar toen droeg ik mijn slim shirt.

liposuctie buik rug man - drstevens.nl

Het is nu zo'n 3 maanden geleden dat ik geopereerd ben en ik ben tevreden over het resultaat. Toch is het (nog) geen sixpack Het schijnt dat 10% vet moet blijven zitten. Deze ga ik zelf er proberen af te trainen. Mijns inziens moet je er zelf er ook wat aan doen. Daarnaast is het zo dat de vetten die erbij komen na liposuctie niet gezond zijn. Mijn doelstelling is om er zelf 0.5 centimeter er af te trainen. Dit doe ik door 3 keer in de week kracht training te doen en 2 keer in de week hard te lopen.ÊÊNa jaar zou ik graag nog een keer op bezoek willen bij drs. Stevens om te kijken of mijn doelstelling is behaald. (ook een goede stok achter de deur.)

liposuctie buik rug man - drstevens.nl

Mw. S liposuctie buik | drStevens.nl Een strakke buik | drStevens.nl