Make Appointment eBook for professionals

MJ, 42 jaar

Reden van de komst
Na bij beide dochters (nu 14 en 12) 9 maanden borstvoeding te hebben gegeven, was er van mijn borsten niet veel meer over.
Ik voelde mij hier al jaren erg ongemakkelijk bij. In 2003 ben ik 15 kilo afgevallen en was ik tevreden met mijn lichaam, behalve met mijn borsten.

borstvergroting drain vrouw - drstevens.nl

Nadat ik in één week twee personen had gesproken die bij Medisch Centrum Scheveningen hun borsten hadden laten vergroten en hier heel tevreden over waren, heb ik direct een afspraak gemaakt. Ik kwam terecht bij dr. Jeroen Stevens.
Tijdens het eerste gesprek met dr. Stevens, waarin alle tijd voor mij werd genomen en alles heel duidelijk werd uitgelegd, was door mij de beslissing al genomen. De volgende dag heb ik direct telefonisch een afspraak voor de operatie gemaakt. Twee weken daarna ben ik nog éénmaal naar dr. Stevens geweest met nog wat vragen en drie weken later ben ik geopereerd.

Hoe ik het heb ervaren
Voordat de operatie zou plaatsvinden kwam dr. Stevens nog even langs om alles door te nemen. Door het vertrouwen in dr. Stevens en door de ontspannen sfeer die er heerst in de kliniek, ging ik met een gerust hart de operatiekamer in.
Na de operatie bleek ik in mijn linkerborst een nabloeding te hebben.
Dr. Stevens heeft dit direct verholpen door operatief de bloeding te stoppen en een drain te plaatsen. Normaal gesproken gaat men na zo’n ingreep naar huis, maar ik moest nu, ter controle, een nachtje blijven. Na een paar dagen is de drain verwijderd en kon ik aan het gewone herstel beginnen en na zes weken functioneerde ik weer als vanouds. Ik heb de operatie en de controles positief ervaren en ik ben heel gelukkig met het eindresultaat.

Technische details over de bovengenoemde operatie vindt u hier.

Carry B , 32 jaar | drStevens.nl CB, jonge moeder | drStevens.nl