Make Appointment eBook for professionals

Een frisse blik op de wereld

bovenooglidcorrectie aangezicht man - drstevens.nl

Via internet kwam ik in contact met de methode van dr. Stevens, welke me heel erg aansprak. Ik ben daarin niet teleurgesteld.
Bij het eerste consult werd duidelijk dat de elasticiteit van de wimperrand te wensen overliet. Mij werd aangeraden een zgn. preventieve tarsal tuck te doen en daarmee eerst een bovenooglidcorretie toe te passen. Wanneer het bovenooglid behandeld wordt, is het nog een kleine moeite de tarsal tuck toe te passen.
Afhankelijk van het resultaat van deze eerste stap zal ik opnieuw bezien of onderooglidcorrecite nog wenselijk is.

De operatie was goed te doen, ik heb geen pijn ondervonden, dan de gebruikelijke gevoeligheid bij het krijgen van verdoving. Ook heb ik geen pijn ondervonden na de operatie, terwijl ik geen pijnstiller genomen heb. De service was prettig en ondersteunend en ik voelde de oprechte uitnodiging om als er thuis iets aan de hand mocht zijn, ik kon bellen. Heel prettig dat ik de volgende dag zelf gebeld werd om even te horen hoe het met me ging.
Het is inderdaad zo dat je de eerste week volledig de ruimte mag nemen voor herstel van zwellingen, blauwe plekken, kortom niets te doen dan het hoogst noodzakelijke. Je ziet er even helemaal niet uit! Na de tweede dag is dat al een heel stuk verminderd. De ogen koelen met diepgevroren doperwten is een goede aanrader, zeker de eerste 24 uur, dat werkt heel prettig op de ogen in.

bovenooglidcorrectie aangezicht man - drstevens.nl

Mijn ogen hadden iets meer tijd nodig om helemaal los te komen van de operatie gevoeligheid. In het consult na drie maanden raadde dr. Stevens me aan om de oogleden juist aan te raken, zodat de zenuwen geprikkeld kunnen worden en ze weer helemaal mijn ogen kunnen worden, of te wel niets meer herinnerd aan de operatie.
Nu, vier maanden na de behandeling, ben ik blij met het resultaat: met een open frisse blik kijken mijn ogen de wereld in.

bovenooglidcorrectie aangezicht man - drstevens.nl

Ik wacht tot mijn ogen in niets meer herinneren aan de operatie, alvorens te besluiten ook mijn onderoogleden te laten corrigeren. Daartoe is het voorwerk al gedaan door de preventieve tarsal tuck, zodat ik niet het risico loop dat mijn onderoogrand gaat zakken en daarmee mijn oogwit overdreven zichtbaar wordt.

Met vriendelijke groet, M

Hals-facelift met lipofilling | drStevens.nl Een natuurlijke facelift met eigen groeifactoren | drStevens.nl