Make Appointment eBook for professionals

de kern

1-Dimensionaal (1D): Wat is gaan hangen van boven naar beneden moet terug naar de originele plek (verticaal omhoog);

2-Dimensionaal (2D): De (opper)huid is een plat vlak dat het gehele gezicht bedekt. Alle afwijkingen ontstaan in dat 2D platte vlak moeten ook in datzelfde 2D platte vlak worden behandeld;

2D-Dubbel (2D-Dubbel): De (opper)huid wordt zowel behandeld van ‘binnen-naar-buiten’ als ‘van-buiten-naar-binnen’;

3-Dimensionaal (3D): Verlies van curves en contour door volumeverlies (in de diepte) moeten door 3D ondersteuning naar buiten toe worden hersteld. Het volume moet worden teruggebracht;

BioChirurgie (2+3D): Repareer Jezelf!

Lipofilling is het gebruik van lichaamseigen vetcellen voor volume met standaard 1:25 Reparatiecellen;

PRS = Plaatjes Rijk Stroma = de signaalstofjes die vertellen hoe en waar, samen met de Reparatiecellen die het werk doen! Signaalstofjes ofwel groeifactoren komen uit je eigen bloedplaatjes (= PRP = Plaatjes Rijk Plasma). Reparatiecellen ofwel vet-stamcellen zitten tussen de gewone vetcellen in het onderhuids bindweefsel (= Stroma).

Uit eigen wetenschappelijk onderzoek van het team van dr Jeroen Stevens is gebleken dat door lipofilling te combineren met PRP de kneuzing na zo'n ingreep ongeveer 1 week korter duurt (en van 19-20 naar 13 dagen is verkort voordat men weet toonbaar is zonder make-up of camouflage). Ook lijken cosmetische resultaten significant beter (lees hier zelf de wetenschappelijke artikelen)

Het laatste allernieuwste!

Momenteel onderzoekt dr Jeroen Stevens en zijn team of meer Reparatiecellen toevoegen ook meer reparatie geeft dan je ziet na gewone lipofilling. Volg de Facebook pagina en de website voor meer informatie en doe eventueel mee aan dit onderzoek als u de gedachte aanspreekt om het je eigen reparatiesysteem (cellen en signaalstofjes samen) de schade te herstellen die ontstaat bij het ouder worden. Repareer Jezelf is het idee!